Libnet.ro
UNICEF

07:30

CUPA MONDIALA 2018. Lotul Frantei pentru turneul din Rusia

Antena3 Antena3,
CUPA MONDIALA 2018. Lotul Frantei pentru turneul din Rusia

Selectionerul Didier Deschamps a anuntat lotul de 23 de jucatori ai Frantei pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia 14 iunie - 15 iulie), dupa jucatorii care evolueaza in campionatul intern, cei mai. continuă pe Antena3

CUPA MONDIALA 2018. Surpriza in lotul Poloniei pentru Mondialul din Rusia

Fundasul Kamil Glik este in lotul Poloniei pentru Cupa Mondiala de fotbal 2018, dar s-a accidentat luni la un antrenament, la putin timp dupa ce selectionerul Adam Nawalka trimisese lotul de.

IKEA incepe angajarile pentru magazinul din Pallady, al doilea din Romania

Retailerul suedez IKEA demareaza marti, 5 iunie, angajarile pentru magazinul din Pallady al doilea din Romania), care se va deschide la finalul verii. 350 de locuri de munca sunt disponibile, iar salariul de pornire este de 2. 615 lei, brut. Cas.

Republica Moldova: Turul II al alegerilor pentru primarul din Chisinau. Dorin Chirtoaca: Iesiti din casa daca va pasa! (VIDEO)

Zi importanta pentru locuitorii din Chisinau. in Capitala Republicii Moldova are loc, duminica, cel de-al doilea tur al alegerilor anticipate pentru functia de primar general. Oficial, sunt asteptati la urne.

INCENDIAR! PSD si Dragnea pregatesc o lovitura TERIBILA pentru ROMANII din strainatate! Ce se va intampla cu banii care nu pot fi justificati

Senatorul PNL Florin Citu sustine Guvernul pregateste o lovitura teribila pentru romanii din strainatate. Potrivit demnitarului, cei care vor trimite bani in tara vor fi impozitati, daca nu pot justifica.

ADMITERE FACULTATE 2018. Vesti importante pentru viitorii studenti

ADMITERE FACULTATE 2018 Absolventii de licee din mediul rural vor avea, incepand cu anul universitar viitor, un numar de doua mii de locuri speciale la admitere, a anuntat, luni, la Suceava, ministrul Educatiei,.

EVALUARE NATIONALA 2018. incep inscrierile pentru Evaluare

Incep inscrierile pentru Evaluarea Nationala 2018. inainte de terminarea cursurilor, elevii de clasa a VIII-a trebuie sa se inscrie in perioada 4-8 iunie pentru a sustine Evaluarea Nationala care incepe in.

ZIUA COPIILOR 2018. Surpriza uriasa pentru cei mici, de 1 Iunie

Cartea Marea Unire pentru cei mici, de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip-Lucian Iorga, a fost lansata, vineri, la Bookfest. Poate parea ca un gest de.

1 iunie 2018. Anuntul important pentru posesorii de domenii .ro

Incepand de vineri, 1 iunie 2018 expira primele nume de domenii . ro de internet, a anuntat Registrul roman de domenii RoTLD) intr-un comunicat remis StartupCafe. ro. Este vorba despredomeniile.

ZIUA COPILULUI 2018. Veste fantastica despre copiii din Romania de 1 Iunie

La nivelul Uniunii Europene, 15% din gospodariile cu copii erau alcatuite anul trecut din familii monoparentale, cel mai scazut procent fiind inregistrat in Croatia si Romania, arata datele.

R. Moldova: Turul doi al alegerilor pentru primarul din Chisinau are loc azi

La Chisinau se desfasoara duminica, 3 iunie, cel de-al doilea tur al alegerilor noi pentru functia de primar al Capitalei, noteaza Radio Chisinau.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )