Libnet.ro
UNICEF

00:07

OFICIAL Joao Felix, cel mai scump transfer din istoria echipei Atletico Madrid Benfica incaseaza 126 de milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 OFICIAL Joao Felix, cel mai scump transfer din istoria echipei Atletico Madrid Benfica incaseaza 126 de milioane de euro

Joao Felix 19 ani), jucator format la Benfica Lisabona, a fost transferat de Atletico Madrid in schimbul sumei de 126 de milioane de euro, au anuntat, miercuri, cele doua cluburi, citate de AFP. Suma reprezinta un record atat pentru campionatul portughez, cat si pentru echipa madrilena, care spera ca i-a gasit un inlocuitor lui Antoine Griezmann. continuă pe Hotnews

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

Romania plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este printre cele mai indepedente de Rusia din punct de vedere energetic

Rusia plateste cel mai scump gaz rusesc din toata Europa, desi este una dintre cele mai independente tari in ceea ce priveste aprovizionarea cu gaz venit din Rusia, arata datele Comisiei Europene, potrivit econo.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

BURSELE DIN LUME Euro Stoxx 50, la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni

Bursele din Europa au urcat ieri, indicele european Euro Stoxx 50 ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni, dupa ce Statele Unite si China au decis sa reia negocierile comerciale dupa un lung impas).

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

Traim cel mai fierbinte interval din istoria inregistrarilor meteorologice

Oamenii de stiinta nu au vesti bune in ceea ce priveste incalzirea globala. Anul 2019 este pe cale sa devina unul dintre cei mai caldurosi din toate timpurile, fapt care ar transforma perioada 2015-2019 in cel mai fierbinte interval de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice, a precizat vineri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 IUNIE - 1 IULIE Cu un salt de 5,42%, Teraplast devine cel mai rentabil emitent din BET-XT

Actiunile procesatorului de PVC Teraplast TRP), ce au marcat un avans de 5,42%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 24 iunie - 1 iulie, se situeaza pe prima pozitie in topul rentabilitatilor din indicele extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a urcat cu 1,5%, in perioada avuta in vedere.

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )