Libnet.ro
UNICEF

05:15

SURSE: Simona Halep nu va juca in turneul de la Moscova. Ce risca sportiva

B1 B1,
SURSE: Simona Halep nu va juca in turneul de la Moscova. Ce risca sportiva

O sursa din echipa liderei WTA Simona Halep sustine ca sportiva a luat decizia de a nu se mai prezenta la turneul de la Moscova, programat in perioada 15-20 octombrie. De asemenea, sursa a precizat ca Halep. continuă pe B1

Simona Halep a anuntat ca are hernie de disc. Ce va face in continuare sportiva

Simona Halep a anuntat printr-o postare pe contul personal de Facebook ca sufera de hernie de disc, fapt care pune sub semnul intrebarii participarea sa la Turneul Campioanelor. Buna tuturor. Doream sa.

Simona Halep: Am facut un RMN si am aflat ca am hernie de disc

Simona Halep a aflat raspunsul problemelor sale din ultima perioada a abandonat la Beijing), liderul mondial anuntand pe contul personal de Twitter ca sufera de o hernie de disc. in acest an, liderul mondial ar fi trebuit sa mai participe la turneul de la Moscova si la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona Halep, noi precizari privind verdictul crunt al medicilor: Sportiva refuza operatia

Simona Halep a revenit cu noi informatii dupa ce a anuntat teribul verdict primit de la medici care ii pune cariera in pericol, si anume ca a fost diagnosticata cu hernie de disc. Sportiva le multumeste.

SIMONA HALEP-ONS JABEUR ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Romanca este favorita la turneul China Open

Simona Halep, lider WTA si principala favorita la China Open Beijing), o va infrunta, duminica, in primul tur pe Ons Jabeur din Tunisia, clasata pe.

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se.

Simona Halep, probleme GRAVE de sanatate! Lidera WTA ar putea rata finalul sezonului, inclusiv Turneul Campioanelor

Simona Halep ar avea mari probleme de sanatate in finalul acestui sezon, dupa meciurile din primul tur complet ratate de la turneele de la Wuhan si Beijing Lidera WTA a acuzat puetrnice dureri la spate la ambele.

Simona Halep a fost bagata in sedinta de apropiati! Mesaj dur primit de liderul WTA

Simona Halep 27 de ani), locul 1 WTA, trece prin clipe grele. Dupa ce in vara a castigat primul titlu de Mare Slem din cariera, sportiva din Constanta este pe cale sa incheie anul in genunchi, din cauza unor.

Simona Halep, veste teribila pentru cariera ei: ce afectiune medicala are

Simona Halep a anuntat, pe Facebook, ca starea ei de sanatate nu e prea buna. A explicat ca trebuie sa faca mai multe investigatii, dar deocamdata stie ce are. Mai trebuie sa stie ce face pe viitor. Simona Halep a anuntat pe Facebook ca are hernie de disc. Mesajul a fost transmis in engleza. Conform [] .

Simona Halep, mesaj de ziua lui Darren Cahill: Sunt foarte fericita sa te am n echipa mea

Simona Halep i-a transmis, marti, un mesaj antrenorului ei, australianul Darren Cahill, care implineste 53 de ani, potrivit News. ro. La multi ani! Sunt foarte fericita sa te am in echipa mea si alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie, a scris Halep pe Instagram.

Clasamentul WTA: Avans micsorat pentru Simona Halep - Jucatoarea noastra, lider mondial pentru a 48-a saptamna

Simona Halep a mai pierdut din avantajul pe care il avea in fruntea ierahiei mondiale, distanta fata de Caroline Wozniacki fiind acum de 2451 de puncte fata de 2555 cat era la precedentul clasament WTA). Halep a bifat saptamana cu numarul 48 pe primul loc, aflandu-se la doar 3 lungimi distanta de Victoria Azarenka are 51).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )