Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep, mesaj de ziua lui Darren Cahill: Sunt foarte fericita sa te am n echipa mea

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, mesaj de ziua lui Darren Cahill: Sunt foarte fericita sa te am n echipa mea

Simona Halep i-a transmis, marti, un mesaj antrenorului ei, australianul Darren Cahill, care implineste 53 de ani, potrivit News. ro. La multi ani! Sunt foarte fericita sa te am in echipa mea si alaturi de mine in aceasta frumoasa calatorie, a scris Halep pe Instagram. continuă pe Hotnews

FOTO Mesaj surpriza primit de Darren Cahill in ziua in care a implinit 53 de ani

Australianul Darren Cahill, cel care o pregateste pe Simona Halep de trei ani, a implinit 53 de ani si a avut parte de o surpriza.

Ilie Nastase o da de gol pe Simona Halep: Am vorbit cu ea, mai sunt si alte probleme

Fostul lider ATP si Ion Tiriac au avut o discutie cu Simona Halep, in legatura cu problemele medicale ale jucatoarei din Constanta.

Simona Halep a fost bagata in sedinta de apropiati! Mesaj dur primit de liderul WTA

Simona Halep 27 de ani), locul 1 WTA, trece prin clipe grele. Dupa ce in vara a castigat primul titlu de Mare Slem din cariera, sportiva din Constanta este pe cale sa incheie anul in genunchi, din cauza unor.

Cum poate pierde Simona Halep locul 1 mondial din cauza accidentarii la spate

Simona Halep are probleme de sanatate si chiar daca acestea nu sunt foarte grave ar putea sa piarda locul 1 mondial.

VERDICT TERIBIL pentru Simona Halep: Are HERNIE de DISC! Mesajul sportivei pentru fanii sai (VIDEO)

Simona Halep a venit cu primele detalii dupa investigatiile medicale amanuntite pe care le-a facut in urma puternicelor dureri de la spate resimtite in China. Din nefericire, vestile nu sunt deloc.

Simona Halep, veste teribila pentru cariera ei: ce afectiune medicala are

Simona Halep a anuntat, pe Facebook, ca starea ei de sanatate nu e prea buna. A explicat ca trebuie sa faca mai multe investigatii, dar deocamdata stie ce are. Mai trebuie sa stie ce face pe viitor. Simona Halep a anuntat pe Facebook ca are hernie de disc. Mesajul a fost transmis in engleza. Conform [] .

SIMONA HALEP-ONS JABEUR ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Romanca este favorita la turneul China Open

Simona Halep, lider WTA si principala favorita la China Open Beijing), o va infrunta, duminica, in primul tur pe Ons Jabeur din Tunisia, clasata pe.

DEZASTRU pentru SIMONA HALEP! A abandonat meciul, dupa accidentarea CUMPLITA! Ce se intampla in clasamanetul WTA!

Simona Halep, locul 1 mondial, a abandonat in meciul cu Ons Jabeur, din primul tur de la China Open, sportiva romana retragandu-se dupa primul set, din cauza problemelor fizice. Halep a abandonat dupa primul se.

WTA Beijing: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6 / Simona a abandonat dupa ce a pierdut primul set acuznd probleme medicale

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului de la Beijing de categorie Premier Mandatory), dupa ce a pierdut primul set impotriva jucatoarei tunisience Ons Jabeur. Ocupanta locului 113 s-a impus in primul set cu scorul de 1-6, dupa ce Simona a mers la vestiare pentru ingrijiri medicale la scorul de 1-4. Jabeur a reusit sa impuna ritmul prin lovituri puternice, iar Simona, care a acuzat probleme la spate si la coapsa stanga si in timpul meciului de la Wuhan, jucat impotriva Cibulkovei, a avut momente in care nici nu a mai alergat dupa minge.

SURSE: Simona Halep nu va juca in turneul de la Moscova. Ce risca sportiva

O sursa din echipa liderei WTA Simona Halep sustine ca sportiva a luat decizia de a nu se mai prezenta la turneul de la Moscova, programat in perioada 15-20 octombrie. De asemenea, sursa a precizat ca Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )