Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania scapa de Contra: Declaratia prin care a indicat care va fi ultimul sau meci la nationala

Adevărul Adevărul,
Romania scapa de Contra: Declaratia prin care a indicat care va fi ultimul sau meci la nationala

Cosmin Contra, zis si Gurita, a dat din gura despre calificare, de-a lungul acestor preliminarii, pana a ratat acest obiectiv cu brio. continuă pe Adevărul

Nou site romanesc prin care se vand telefoane second hand

Un site-romanesc de tip marketplace, prin care persoanele fizice vand si cumpara telefoane second hand, a primit o investitie de 120. 000 de euro. Site-ul Flip. ro a fost deschis de Alin Luca 22 de ani) si George Moroianu 25 de ani) cu o investitie de 120. 000 de euro.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Wetterbest preia Cortina WTB

Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Wetterbest SRL anterior Depaco SRL) are in plan sa preia Cortina WTB, producator de sisteme de invelitori din tigla metalica.

Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Wetterbest SRL are in plan sa preia Cortina WTB

Autoritatea de concurenta analizeaza tranzactia prin care Wetterbest SRL anterior Depaco SRL) are in plan sa preia Cortina WTB, producator de sisteme de invelitori din tigla metalica, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurentei, transmite Agerpres.

Guvernul vrea sa abroge Hotararea de Guvern prin care Nelu Barbu a fost numit consul la Shanghai

Guvernul vrea sa abroge Hotararea de Guvern prin care fostul purtator de cuvant al Cabinetului Dancila Nelu Barbu a fost numit consul la Shanghai, dar si pe cea privind numirea consulului roman la Milano.

Ludovic Orban: Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru NATO

Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru al NATO, a afirmat joi premierul Ludovic Orban, in contextul declaratiei presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care a calificat Al.

Holograma printesei Leia din Star Wars aproape de a deveni realitate: Cercetatorii au dezvoltat o tehnologie prin care hologramele pot fi atinse

Mai multi cercetatori au dezvoltat o tehnologie care poate proiecta holograme care pot fi in acelasi timp vazute cu ochiul liber, auzite si atinse, potrivit unui studiu publicat miercuri in revista Nature, relateaza AFP.

EUROSTAT: Romania este una dintre tarile care au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistat in luna octombrie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in scadere fata de luna precedenta, conform Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )