Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban: Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru NATO

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru NATO

Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru al NATO, a afirmat joi premierul Ludovic Orban, in contextul declaratiei presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care a calificat Al. continuă pe Antena3

Ludovic Orban avertizeaza: Sunt 43 de orase care nu au bani de salarii, nu mai au bani de cheltuieli de functionare, pot sa ramana fara lumina pe strazi

In acest moment, 43 de orase nu mai au banii necesari pentru plata salariilor si pentru functionare, a avertizat premierul Ludovic Orban care a precizat insa ca acestea vor primi fonduile necesare la rectificarea.

Ludovic Orban: Toate sondajele au indicat ca presedintele Iohannis castiga, indiferent de contracandidat

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca toate cercetarile sociologice realizate la comanda liberalilor arata ca presedintele Klaus Iohannis, candidatul partidului la alegerile prezidentiale, va castiga detasat al doilea tur de scrutin, indiferent de contracandidat.

LUDOVIC ORBAN: Toate cercetarile sociologice facute arata ca Iohannis castiga in turul doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat.

Ludovic Orban il acuza pe presedintele Casei de Pensii ca si-a luat concediu medical pentru ca stia ca urmeaza sa fie schimbat

Presedintele Casei de Pensii si-a luat concediu medical, desi exista intarzieri la calcularea pensiilor si persoane care isi asteapta deciziile pe pensii, a declarat premierul Ludovic Orban, in cadrul unei.

Ludovic Orban nu da inapoi: Dezbaterea e o tema falsa. Iohannis va castiga la o diferenta foarte mare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat. Mai mult, acesta a declarat ca invitatia la dezbatere lansata de Viorica Dancila e o tema falsa.

Ludovic Orban: Daca vrea doamna Dancila sa faca dezbateri cu cineva sa faca cu mine, sa vorbim despre dezastrul pe care l-a lasat in calitate de premier demis

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca daca Viorica Dancila isi doreste o dezbatere ar putea sa participe la una cu el pentru a discuta despre dezastrul lasat dupa mandatul de.

Calamitate pentru 43 de orase din Romania. Anunt ireal facut de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai.

Ludovic Orban: Sunt 43 de orase care nu au bani de salarii; pot sa ramana fara lumina pe strazi

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, la Romania TV, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai dispun de bani de salarii si nici de functionare, dar urmeaza sa primeasca fonduri la rectificarea bugetara.

Ludovic Orban: Nu exista sanse ca Romania sa se mentina in tinta de deficit bugetar de 3%

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca in opinia sa nu exista sanse ca Romania sa se mentina in acest an in tinta de deficit bugetar de 3% din Produsul Intern Brut PIB). Deficitul a depasit 2,6%.

Declaratii ingrijoratoare ale lui Ludovic Orban. Ce a spus premierul despre deficitul bugetar

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca in opinia sa nu exista sanse ca Romania sa se mentina .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )