Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid, a ratat trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a pierdut finala de la Madrid, a ratat trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, SImona a fost invinsa astazi de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna. continuă pe Adevărul

Simona Halep pierde finala de la Madrid, 4-6, 4-6, rateaza trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, Simona a fost invinsa de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna.

Simona Halep pierde finala de la Madrid si rateaza sansa de a reveni pe locul 1 mondial. Bertens a fost prea buna

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i.

Simona Halep pierde finala de la Madrid si sansa locului intai mondial

Dupa o saptamana aproape de perfectiune, jocul Simonei Halep a deraiat tocmai in finala cu Kiki Bertens din Olanda, numarul 7 mondial.

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i.

Kiki Bertens, adversara pentru Simona Halep in finala de la Madrid

Olandeza Kiki Bertens s-a calificat, vineri seara, in finala turneului de la Madrid dupa o victorie obtinuta in doua seturi asupra americancei Sloane Stephens.

Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep defileaza la turneul WTA de la Madrid. Sportiva romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o clar, miercuri, pe slovaca Viktoria Kuzmova 20 de ani, 46 WTA), in optimile de finala, in doua.

Simona Halep Kiki Bertens. Romanca a pierdut finala de la Madrid

Simona Halep Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid si a ratat, totodata, sansa de a reveni pe primul loc WTA. Halep a fost invinsa in doua seturi de Kiki Bertens, cea care a reusit sa castige turneul patronat de Ion Tiriac fara sa piarda vreun set. Stire [] .

Simona Halep, in finala la Madrid (6-2, 6-7(2), 6-0) cu Belinda Bencic - Dezlantuita in decisiv, la un meci distanta de locul 1

Daca scoatem din calcul setul al doilea unul in care a avut o evolutie oscilanta, cu multe intrebari fara raspuns), Simona Halep a aratat impotriva artagoasei Belinda Bencic ca este una dintre cele mai bune jucatoare din lume pe zgura. Decisivul a fost cireasa de pe tort, Simona impunandu-se cu 6-0. Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala de la Madrid Premier Mandatory), iar daca va ridica sambata trofeul deasupra capului va reveni pe locul 1 in lume incepand de saptamana viitoare 6-2, 6-72), 6-0, dupa o ora si 57 de minute). Se actualizeaza.

Calcule pentru primul loc. Simona Halep la mana ei in turneul de la Madrid

Simona Halep se afla la mana ei pentru revenirea pe prima pozitie a clasamentului mondial WTA.

Simona Halep, in finala turneului de la Madrid, dupa un meci extrem de spectaculos cu elvetianca Belinda Bencic. Romanca are sansa de a redeveni lider mondial

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Madrid, dupa ce a trecut de Belinda Bencic 18 WTA). Romanca a invins-o, in semifinale, pe elvetianca in trei seturi, cu scorul de 6-2,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )