Libnet.ro
UNICEF

19:15

FedCup Romnia vs Cehia 1-1: Simona Halep a adus primul punct al fetelor noastre (6-4, 6-0 cu Siniakova); Mihaela Buzarnescu, depasita categoric de Karolina Pliskova (scor 6-1, 6-4)

Hotnews Hotnews,
 FedCup Romnia vs Cehia 1-1: Simona Halep a adus primul punct al fetelor noastre (6-4, 6-0 cu Siniakova); Mihaela Buzarnescu, depasita categoric de Karolina Pliskova (scor 6-1, 6-4)

Nu a fost loc de surprize in prima zi a confruntarii dintre Romania si Cehia din primul tur al Grupei Mondiale FedCup. Karolina Pliskova a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-1, 6-4 si le-a adus pe cehoaice in avantaj, insa Simona Halep a egalat pentru romance, dupa ce a dominat categoric confruntarea cu Katerina Siniakova si s-a impus cu 6-4, 6-0. Semifinalista competitiei va fi decisa in urma partidelor de duminica, zi care incepe cu scorul de 1-1. continuă pe Hotnews

Fed Cup: Cehia - Romania. Simona Halep a CALCAT-O in PICIOARE pe Siniakova si a egalat scorul dupa prima zi

Este din nou egalitate in meciul de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, sambata, intr-o maniera categorica, pe Katerina Siniakova 44 WTA), in doua seturi, cu scorul de 6-4,.

LIVE Fed Cup: Katerina Siniakova - Simona Halep (16:00)

In al doilea meci de simplu programat, sambata, in cadrul confruntarii Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup se vor duela Katerina Siniakova si Simona Halep.

LIVE Fed Cup: Katerina Siniakova - Simona Halep

In al doilea meci de simplu programat, sambata, in cadrul confruntarii Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup se vor duela Katerina Siniakova si Simona Halep.

Asa am trait Fed Cup: Katerina Siniakova - Simona Halep

In al doilea meci de simplu programat, sambata, in cadrul confruntarii Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup s-au infruntat Katerina Siniakova si Simona Halep.

Sorana Cirstea recunoaste ca nu a fost niciodata prietena cu Simona Halep si arunca BOMBA: E greu sa mai castige inca un Grand Slam!

Tensiunile dintre Sorana Cirstea si Simona Halep pare sa se acutizeze. Sorana s-a retras recent din echipa de Fed Cup a Romaniei, iar presa a speculat ca sportiva din Targoviste a recurs la acest tocmai din cauza.

Simona Halep, despre duelul cu Cehia: n 2016 am fost foarte aproape sa le nvingem. Cred ca exista o sansa n plus acum

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, despre duelul cu Cehia din sferturile FedCup 9-10 februarie). Numarul 3 WTA considera ca echipa Romaniei a fost aproape de o victorie in fata cehoaicelor in 2016, precizand ca de data aceasta exista o sansa in plus pentru tricolore.

Cronica de la fata locului: Aducatoarea de liniste - Simona Halep, levitatia si victoria cu Katerina Siniakova

Atat la propriu cat si la figurat, Simona Halep a fost cea care a adus linistea la finalul primei zile a confruntarii dintre Cehia si Romania. Tricolorele au egalat la 1 6-4, 6-0 pentru Halep in meciul cu Katerina Siniakova), iar Simona a fost cea care i-a redus la tacere prin loviturile sale pe galagiosii fani din Ostravar Arena. Halep a avut o evolutie solida, datatoare de sperante in perspectiva finalei cu Karolina Pliskova de duminica.

Sorana Crstea, despre Simona Halep: Nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca ea sa mai cstige un Grand Slam

S-a retras din echipa de FedCup a Romaniei invocand faptul ca lasa tanara generatie sa faca un pas in fata. Pe la colturi s-a tot vorbit insa despre faptul ca de fapt Sorana Cirstea a spus pas pentru ca nu are o relatie prea buna cu Simona Halep. Noi ne stim de la 8 ani, dar nu am fost niciodata prietene apropiate. E greu ca Simona sa mai castige un Grand Slam, a precizat Cirstea atunci cand a facut referire la Simona Halep, numarul trei din clasamentul WTA.

Simona Halep aduce Romania la egalitate cu Cehia dupa prima zi (1-1)

Romania se afla la egalitate cu Cehia dupa prima zi a confruntarii de la Ostrava din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup, aceasta dupa ce Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Katerina Siniakova, cu 6-4, 6-0.

Simona Halep a egalat situatia in Fed Cup, Cehia - Romania 1-1

Echipele Cehiei si Romaniei sunt la egalitate, 1-1, in sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Katerina Siniakova cu 6-4, 6-0, sambata, in Ostravar Arena din.

Asa am trait Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup s-a reluat duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )