Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep aduce Romania la egalitate cu Cehia dupa prima zi (1-1)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep aduce Romania la egalitate cu Cehia dupa prima zi (1-1)

Romania se afla la egalitate cu Cehia dupa prima zi a confruntarii de la Ostrava din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup, aceasta dupa ce Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Katerina Siniakova, cu 6-4, 6-0. continuă pe Online Sport

LIVE Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup se reia, duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

Asa am trait Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup s-a reluat duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

Simona Halep, despre duelul cu Cehia: n 2016 am fost foarte aproape sa le nvingem. Cred ca exista o sansa n plus acum

Simona Halep a vorbit, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava, despre duelul cu Cehia din sferturile FedCup 9-10 februarie). Numarul 3 WTA considera ca echipa Romaniei a fost aproape de o victorie in fata cehoaicelor in 2016, precizand ca de data aceasta exista o sansa in plus pentru tricolore.

Fed Cup: Cehia - Romania. Simona Halep a CALCAT-O in PICIOARE pe Siniakova si a egalat scorul dupa prima zi

Este din nou egalitate in meciul de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, sambata, intr-o maniera categorica, pe Katerina Siniakova 44 WTA), in doua seturi, cu scorul de 6-4,.

Simona Halep a egalat situatia in Fed Cup, Cehia - Romania 1-1

Echipele Cehiei si Romaniei sunt la egalitate, 1-1, in sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Katerina Siniakova cu 6-4, 6-0, sambata, in Ostravar Arena din.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

Halep o spulbera pe Siniakova, scor 6-4, 6-0, si Romania egaleaza Cehia in sferturile de finala ale Fed Cup.

In al doilea meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei, Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta.

Halep o spulbera pe Siniakova, scor 6-4, 6-0, si Romania egaleaza Cehia in sferturile de finala ale Fed Cup

In al doilea meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei, Simona Halep a avut o evolutie entuziasmanta.

Cronica de la fata locului: Aducatoarea de liniste - Simona Halep, levitatia si victoria cu Katerina Siniakova

Atat la propriu cat si la figurat, Simona Halep a fost cea care a adus linistea la finalul primei zile a confruntarii dintre Cehia si Romania. Tricolorele au egalat la 1 6-4, 6-0 pentru Halep in meciul cu Katerina Siniakova), iar Simona a fost cea care i-a redus la tacere prin loviturile sale pe galagiosii fani din Ostravar Arena. Halep a avut o evolutie solida, datatoare de sperante in perspectiva finalei cu Karolina Pliskova de duminica.

Simona Halep, declaratie de dragoste pentru Romania

Convocata in lotul de Fed Cup al Romaniei care va infrunta Cehia, detinatoarea trofeului, la finalul acestei saptamani in Grupa Mondiala, Simona Halep spune ca intotdeauna va juca cu toata inima pentru tricolor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )