Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Ianis Hagi, de neoprit: A marcat din nou pentru Rangers! La cate goluri a ajuns

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ianis Hagi, de neoprit: A marcat din nou pentru Rangers! La cate goluri a ajuns

Mijlocasul de 21 de ani pare a fi in mare forma si dovedeste ca nu degeaba selectionerul Mirel Radoi l-a nominalizat drept cel mai in masura sa ia tricoul cu numarul 10 in prima reprezentativa. continuă pe Adevărul

VIDEO Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers, intr-un meci amical

Ianis Hagi continua forma buna la Glasgow Rangers. Dupa ce l-a invins de doua ori pe Ciprian Tatarusanu in meciul jucat impotriva celor de la Olympique Lyon, fotbalistul roman a marcat pentru echipa sa, pe Ibrox Park, in victoria 4-0) in fata formatiei Motherwell.

Gol marcat de Ianis Hagi intr-un amical

Internationalul Ianis Hagi a punctat din nou pentru Glasgow Rangers.

Coronavirus Brazilia: Bolsonaro, testat din nou pozitiv pentru Covid-19

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost din nou testat pozitiv pentru COVID-19, la al treilea test facut de cand s-a imbolnavit pe 7 iulie, a spus secretariatul Ministerului Comunicatiilor, relateaza Reuters.

Presedintele Braziliei, testat din nou pozitiv la COVID-19

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost din nou testat pozitiv pentru COVID-19.

Justin Timberlake este din nou tata! Nastere dupa o sarcina tinuta secret!

Casnicia lor nu a fost ocolita de scandaluri si speculatii cu privire la un posibil divort. Iata insa ca lucrurile merg extrem de bine intre Justin Timberlake si Jessica Biel. Cei doi tocmai au devenit pentru a doua oara parinti, dupa o sarcina tinuta in secret! .

Alegerile locale ar putea fi amanate din nou. Scenariul sumbru care ar putea intarzia scrutinul din 27 septembrie

Alegerile locale ar putea fi amanate, pentru a doua oara, doar daca ne vom confrunta cu o situatie critica din cauza infectarilor cu coronavirus. Astfel, in situatia in care Romania va depasi pragul critic de peste 1. 500 de noi cazuri zilnice de COVID-19, Guvernul ar schimba din nou data scrutinului.

Escrocul care imita vocile personalitatilor a fost din nou retinut de Politie

Romi Varga, un escroc specializat in imitarea vocilor unor persoane publice, a fost din nou retinut .

Ministru Tataru, din nou in vizita la Buzau

Ritmul alarmant cu care creste numarul imbolnavirilor din judetul Buzau atarge din nou atentia Ministrului Sanatatii care luni a facut o vizita fulger la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Buzau.

Cristian Cioaca din cazul Elodia Ghinescu, din nou in fata judecatorilor. Decizie de ultima ora

De foarte multi ani a intrat intr-un con de umbra fostul politist Cristian Cioaca. El a intrat in atentia presei dupa declansarea scandalului Elodia Dinescu si interminabilului foileton ce a urmat. Cristian Cioaca din cazul Elodia Ghinescu, din nou in fata judecatorilor Va mai aduceti aminte de Cristian Cioaca, devenit celebru peste noapte, in coditii .

Nicusor Dan: Societatea romaneasca a avut o reactie foarte buna in debutul pandemiei, dar s-a relaxat prea devreme. Am avut zile in care plecau bolnavii din spital, pentru ca nu puteau fi sanctionati (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a comentat evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, miercuri, in direct pe B1 TV, si sustine ca desi societatea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )