Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campionatul Mondial: Senegal si Japonia, victorii surpriza in Grupa H

B1 B1,
Campionatul Mondial: Senegal si Japonia, victorii surpriza in Grupa H

Rezultate surpriza in Grupa H de la Campionatul Mondial din Rusia! Favorite Columbia si Polonia au trebuit sa se recunoasca invinse in fata Japoniei si a Senegalului. Pentru columbieni totul a mers prost. continuă pe B1

TOP 10 cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2018

Doamnelor si domnisoarelor, pregatiti-va sa ii descoperiti pe cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial din 2018. Competita a debutat saptamana trecuta in Rusia, iar pana la jumatatea lunii iulie vom avea parte de meciuri incendiare in fiecare zi.

Rusia defileaza la Campionatul Mondial: Gazdele, victorie clara si contra Egiptului

Nationala Rusiei se simte foarte bine pe teren propriu la Campionatul Mondial! Dupa ce a zdrobit cu 5-0 in meciul de debut Arabia Saudita, rusii au invins marti clar si Egiptul cu 3-1. Rusii s-au desprins.

Dacia Logan e masina zilei la Campionatul Mondial de fotbal: Ce au facut rusii cu autoturismul romanesc e fara precedent... (FOTO)

Nenumarate masini Dacia Logan pot fi vazute in aceste zile pe stazile din Rusia, unde are loc Campionatul Mondial de fotbal. Vandute sub numele de Lada Largus, automobilele sunt, de fapt, celebrele masini.

Dacia Logan e masina zilei la Campionatul Mondial de fotbal: Ce au facut rusii cu autoturismul romanesc, e FARA PRECEDENT ... (FOTO)

Nenumarate masini Dacia Logan pot fi vazute in aceste zile pe stazile din Rusia, unde are loc Campionatul Mondial de fotbal. Vandute sub numele de Lada Largus, automobilele sunt, de fapt, celebrele masini.

Debut in forta pentru Belgia la Campionatul Mondial: Au marcat trei goluri in poartea dinamovistului Jaime Penedo

Belgia a castigat fara emotii meciul de debut la Campionatul Mondial din Rusia! Acestia s-au impus cu 3-0 impotriva statului Panama, formatie care il are in poarta pe singurul fotbalist din Liga 1 prezent la.

SOC la Campionatul Mondial din Rusia: Argentina se impiedica de Islanda! Messi a ratat un penalty! Ironii Maxime pe Internet

In cel de-al doilea meci al zilei de la Campionatul Mondial din Rusia, Islanda a debutat cu o remiza la impotriva Argentinei, vicecampioanei mondiale. Islandezii au revenit dupa ce Aguero a deschis scorul, iar.

Motivul pentru care tribunele sunt goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. FIFA a deschis o ancheta

FIFA a deschis o ancheta la scurta vreme dupa ce Campionatul Mondial de fotbal din Rusia a inceput. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe.

De ce sunt tribunele goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia

Nici bine nu a inceput Campionatul Mondial ca FIFA a si deschis o ancheta. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe Ekaterinburg Arena, cel mai estic.

POLONIA - SENEGAL LIVE STREAM la CUPA MONDIALA. Lewandowski, primul meci la Campionatul Mondial ONLINE VIDEO TVR

Polonia, fosta adversara a Romaniei in preliminarii, va debuta la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia marti, contra Senegalului, pe Stadionul Spartak din Moscova 18,00, ora Romaniei, TVR 1, TVR HD), in Grupa.

Polonezii vor sa arate ca nu ne-au eliminat degeaba. Lesii joaca azi primul meci la Campionatul Mondial si au o supercota la victorie in fata Senegalului

Polonia ne-a dat cu terenul in cap in runda preliminara pentru acest turneu final, incheiata de Lewandowski si ai lui pe locul 1, si multi ii vad continuand forma excelenta. in Rusia, alb-rosii au parte de o grupa buna, fara vreun colos prin preajma, ci doar cu Columbia lui Falcao, Japonia lui Kagawa si Senegalul lui Mane.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )