Libnet.ro
UNICEF

08:15

Romania, desfiintata dupa o rusine istorica: Perianu? Mai bine luam un stalp!. Mazilu face praf nationala

Adevărul Adevărul,
Romania, desfiintata dupa o rusine istorica: Perianu? Mai bine luam un stalp!. Mazilu face praf nationala

In meciul ei de debut la Mondialul din Japonia, Romania a suferit cel mai dur esec din ultimii 8 ani, fiind, pur si simplu, strivita de Spania. continuă pe Adevărul

Cum se consoleaza Mircea Dinescu, dupa moartea sotiei. Decat sa ma internez la neurologie, mai bine asta!

Sotia lui Mircea Dinescu a murit cu luna de zile in urma, lasand un gol imens in inimile tuturor celor care au cunsocut-o, mai ales in cea a scriitorului. Masa Dinescu a decedat pe 29 octombrie 2019, dupa o lupta grea cu boala, ce a rapus-o pe femeie la varsta de doar 58 de ani.

Primarul Gabriela Firea isi plateste sefii de Politie Locala mai bine decat un general de armata. Salariul lunar net ajunge la 15.462 de lei + sporuri

Primarul capitalei, Gabriela Firea, isi plateste sefii de Politie Locala mai bine decat un general de armata. Libertatea a intrat in posesia unor documente care arata ca un director din Politia Locala.

CUTREMUR. Albania se cutremura in continuare la mai bine de 48 de ore de la tragedia care a lovit tara

Albania se cutremura in continuare la mai bine de 48 de ore de la tragedia care a lovit tara. in tot acest timp, salvatori din toata Europa, printre care si 52 de romani,.

Ce sa le dam copiilor la micul dejun ca sa invete mai bine? Nutritionistul Gianluca Mech ofera raspunsul!

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, fie ca este vorba despre copii sau adulti. Pentru cei mici, micul dejun este cu atat mai important cu cat le poate afecta performantele scolare si capacitatea acestora de a se concentra.

VIDEO Colectia privata care iti arata istoria romanilor mai bine decat manualele scolare

Sighisoara a gazduit week-end-ul trecut o expozitie unica de harti transilvanene de acum peste 400 de ani, carti si imagini vechi, arme de colectie si monede care au circulat pe teritoriul tarilor romane, primele de acest fel, ca sa enumar doar cateva din exponate. Intrarea a fost libera, iar organizatorul vrea sa o duca si in alte orase ale tarii, pentru a putea fi vazuta de cat mai multi romani.

Twitter va sterge conturile inactive de mai bine de jumatate de an

Twitter va incepe sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de sase luni, cu exceptia cazului in care userii se conecteaza inainte de termenul limita 11 decembrie, informeaza BBC, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )