Libnet.ro
UNICEF

14:30

Twitter va sterge conturile inactive de mai bine de jumatate de an

Hotnews Hotnews,
 Twitter va sterge conturile inactive de mai bine de jumatate de an

Twitter va incepe sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de sase luni, cu exceptia cazului in care userii se conecteaza inainte de termenul limita 11 decembrie, informeaza BBC, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce sa le dam copiilor la micul dejun ca sa invete mai bine? Nutritionistul Gianluca Mech ofera raspunsul!

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, fie ca este vorba despre copii sau adulti. Pentru cei mici, micul dejun este cu atat mai important cu cat le poate afecta performantele scolare si capacitatea acestora de a se concentra.

Presedintele vrea ca diaspora sa fie reprezentata mult mai bine in Parlament. Iohannis: Voi discuta cu liderii politici si cu partidele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va discuta cu liderii politici si cu partidele parlamentare, astfel incat diaspora, care a votat intr-un numar record la alegerile prezidentiale, sa fie mult mai bine reprezentata.

Imagini DRAMATICE cu o parte din oile care sunt in viata, dupa mai bine de 48 de ore de AGONIE pe vaporul din Portul Midia (VIDEO)

Imagini cutremuratoare pe vasul plin de oi care s-a scufundat, duminica, in Portul Midia. Un reprezentant al Asociatiei Arca Animal -Letea Wild Horses a urcat pe nava, marti, la mai bine de 48 de ore.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )