Libnet.ro
UNICEF

06:31

CUTREMUR. Albania se cutremura in continuare la mai bine de 48 de ore de la tragedia care a lovit tara

Antena3 Antena3,
CUTREMUR. Albania se cutremura in continuare la mai bine de 48 de ore de la tragedia care a lovit tara

Albania se cutremura in continuare la mai bine de 48 de ore de la tragedia care a lovit tara. in tot acest timp, salvatori din toata Europa, printre care si 52 de romani,. continuă pe Antena3

Imagini DRAMATICE cu o parte din oile care sunt in viata, dupa mai bine de 48 de ore de AGONIE pe vaporul din Portul Midia (VIDEO)

Imagini cutremuratoare pe vasul plin de oi care s-a scufundat, duminica, in Portul Midia. Un reprezentant al Asociatiei Arca Animal -Letea Wild Horses a urcat pe nava, marti, la mai bine de 48 de ore.

Primarul Gabriela Firea isi plateste sefii de Politie Locala mai bine decat un general de armata. Salariul lunar net ajunge la 15.462 de lei + sporuri

Primarul capitalei, Gabriela Firea, isi plateste sefii de Politie Locala mai bine decat un general de armata. Libertatea a intrat in posesia unor documente care arata ca un director din Politia Locala.

Cum se consoleaza Mircea Dinescu, dupa moartea sotiei. Decat sa ma internez la neurologie, mai bine asta!

Sotia lui Mircea Dinescu a murit cu luna de zile in urma, lasand un gol imens in inimile tuturor celor care au cunsocut-o, mai ales in cea a scriitorului. Masa Dinescu a decedat pe 29 octombrie 2019, dupa o lupta grea cu boala, ce a rapus-o pe femeie la varsta de doar 58 de ani.

Ce sa le dam copiilor la micul dejun ca sa invete mai bine? Nutritionistul Gianluca Mech ofera raspunsul!

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, fie ca este vorba despre copii sau adulti. Pentru cei mici, micul dejun este cu atat mai important cu cat le poate afecta performantele scolare si capacitatea acestora de a se concentra.

Presedintele vrea ca diaspora sa fie reprezentata mult mai bine in Parlament. Iohannis: Voi discuta cu liderii politici si cu partidele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va discuta cu liderii politici si cu partidele parlamentare, astfel incat diaspora, care a votat intr-un numar record la alegerile prezidentiale, sa fie mult mai bine reprezentata.

Twitter va sterge conturile inactive de mai bine de jumatate de an

Twitter va incepe sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de sase luni, cu exceptia cazului in care userii se conecteaza inainte de termenul limita 11 decembrie, informeaza BBC, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )