Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO Moto3: MP al Valenciei a fost intrerupt dupa un accident in care au fost implicati cinci piloti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Moto3: MP al Valenciei a fost intrerupt dupa un accident in care au fost implicati cinci piloti

Marele Premiu al Valenciei la clasa Moto3, disputat duminica pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia Spania), a fost intrerupt din cauza unui accident survenit in turul 2 si in care au fost implicati cinci piloti, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

O profesoara din SUA a fost arestata dupa ce a amenintat ca va impusca elevii

Caz revoltator intr-o scoala din statul american Washington. O profesoara a fost arestata dupa ce ar fi amenintat ca o sa ii impuste pe elevi. Aceasta ar fi spus acest lucru unui alt adult marti seara,.

O profesoara din Washington a fost arestata dupa ce a amenintat ca va impusca studenti

O profesoara din statul american Washington a fost arestata dupa ce ar fi amenintat sa impuste studenti, relateaza BBC.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: in ultimii ani, economia Romaniei a fost condusa dupa doua bugete, unul fiind folosit pentru finantarea baronilor locali. E exact ca metoda folosita de Al Capone (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, situatia gasita la minister dupa plecarea PSD de la guvernare. Citu a declarat ca, in ultimii ani, Romania a fost.

Deputatul Catalin Radulescu, scandal in Capitala cand a fost oprit dupa ce ar fi trecut pe rosu

Deputatul Catalin Radulescu a facut scandal, miercuri seara, dupa ce ar fi fost prins trecand cu masina pe rosu, in Capitala. Politistii au pus o autospeciala in fata lui, insa Radulescu a continuat scandalul. Politicianul a negat incidentul si a spus ca politistii ii sunt prieteni.

Descoperire socanta intr-o gradinita privata. 26 de copii mici au fost gasiti dupa un perete fals, in pivnita cladirii. Cine i-a ascuns acolo

Aproape treizecide copii mai mici de trei ani au fost ascunsi de ochii autoritatilor, in spatele unor pereti falsi, intr-o gradinita privat din Colorado, SUA. Politistii fusesera anuntati,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )