Libnet.ro
UNICEF

01:05

O profesoara din Washington a fost arestata dupa ce a amenintat ca va impusca studenti

Hotnews Hotnews,
 O profesoara din Washington a fost arestata dupa ce a amenintat ca va impusca studenti

O profesoara din statul american Washington a fost arestata dupa ce ar fi amenintat sa impuste studenti, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

O profesoara din SUA a fost arestata dupa ce a amenintat ca va impusca elevii

Caz revoltator intr-o scoala din statul american Washington. O profesoara a fost arestata dupa ce ar fi amenintat ca o sa ii impuste pe elevi. Aceasta ar fi spus acest lucru unui alt adult marti seara,.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: in ultimii ani, economia Romaniei a fost condusa dupa doua bugete, unul fiind folosit pentru finantarea baronilor locali. E exact ca metoda folosita de Al Capone (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, joi, intr-o conferinta de presa, situatia gasita la minister dupa plecarea PSD de la guvernare. Citu a declarat ca, in ultimii ani, Romania a fost.

Deputatul Catalin Radulescu, scandal in Capitala cand a fost oprit dupa ce ar fi trecut pe rosu

Deputatul Catalin Radulescu a facut scandal, miercuri seara, dupa ce ar fi fost prins trecand cu masina pe rosu, in Capitala. Politistii au pus o autospeciala in fata lui, insa Radulescu a continuat scandalul. Politicianul a negat incidentul si a spus ca politistii ii sunt prieteni.

Un roman care a ucis o artista britanica a fost prins dupa sase ani si condamnat la inchisoare pe viata

Un cetatean roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie pentru o crima comisa in anul 2013, informeaza postul Sky News, citat de Mediafax.

Catalin Botezatu, din nou pe podium dupa operatia la colon. Ce au observat invitatii de la prezentarea de moda

Creatorul de moda Catalin Botezatu a pasit din nou pe podium dupa operatia la colon. Ce au observat invitatii de la prezentarea de moda? Catalin Botezatu, din nou pe podium dupa operatia la colon Catalin Botezatu a trecut prin patru operatii in numai doua luni, din cauza unei afectiuni care i-a pus viata in pericol.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )