Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adria Tour: Goran Ivanisevic, directorul competitiei, testat pozitiv cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Adria Tour: Goran Ivanisevic, directorul competitiei, testat pozitiv cu coronavirus

Goran Ivanisevic, directorul Adria Tour, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca alte vedete implicate in turneul demonstrativ. continuă pe Hotnews

Goran Ivanisevic sare in apararea lui Djokovic

Fostul mare tenisman sarb Goran Ivanisevic, directorul turneului Adria Tour si antrenorul liderulu.

Nikola Jokic, vedeta lui Denver Nuggets, depistat pozitiv cu coronavirus - A intrat in contact cu Novak Djokovic la Adria Tour

Nikola Jokic, baschetbalistul sarb al echipei Denver Nuggets, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si este obligat sa ramana in carantina, in tara lui natala, informeaza Associated Press, care citeaza o persoana din anturajul sportivului.

Antrenorul lui Novak Djokovic, testat pozitiv cu COVID-19. S-a infectat la turneul Adria Tour, la fel ca multi altii

Turneul Adria Tour, organizat de numarul 1 in tenisul mondial, Novak Djokovic, mai face o victima a noului coronavirus. Goran Ivanisevic 48 de ani), antrenorul tenismenului Novak Djokovic, a fost depistat.

Novak Djokovic, testat pozitiv cu coronavirus - Care este prima reactie a liderului ierarhiei ATP

Novak Djokovic este ultimul care intregeste lista jucatorilor testati pozitiv cu coronavirus, dupa ce a luat parte la Adria Tour, competitie demonstrativa organizata chiar de liderul ierarhiei ATP cu scopul strangerii de fonduri.

Dominic Thiem regreta participarea la Adria Tour: A fost o greseala

Jucatorul austriac Dominic Thiem s-a numarat printre participantii la turneul Adria Tour in urma caruia liderul mondial Novak Djokovic si alti trei competitori au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus.

Srdjan Djokovic, tatal lui Novak, a gasit vinovatul pentru infectarile cu Covid-19 de la Adria Tour

La nici 24 de ore de la anuntul facut de Novak Djokovic conform caruia testul sau la coronavirus este pozitiv, Srdjan tatal liderului mondial) a si gasit vinovatul pentru situatia regretabila de la Adria Tour.

Goran Ivanisevic a recunoscut ca este infectat cu noul coronavirus

Croatul Goran Ivanisevic, actualul antrenor al sarbului Novak Djokovic, a recunoscut pe retelele de .

Dominic Thiem, reactie dupa participarea la Adria Tour: Am fost prea optimisti, am actionat prea euforic

Dominic Thiem, locul 3 ATP, se afla printre jucatorii norocosi care au participat la Adria Tour, competitie organizata de Novak Djokovic, si au scapat fara sa se infecteze cu noul coronavirus. Austriacul a incercat sa justifice comportamentul sportivilor prezenti la eveniment printr-o postare pe Instragram.

Seful ATP critica atitudinea tenismenilor care au participat la Adria Tour

Presedintele Asociatiei Jucatorilor Profesionisti de Tenis ATP), Andrea Gaudenzi, a criticat atitudinea participantilor la Adria Tour, unde au fost consemnate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus, si a subliniat ca aceasta situatie va servi la luarea unor masuri pentru ca evenimentele sa fie mai sigure.

Box: Legendarul Roberto Duran a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Panamezul Roberto Duran, legenda a boxului mondial, a fost spitalizat joi seara, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat pe Instagram fiul sau Robin, potrivit AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )