Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul gazon hibrid din Romania va fi inaugurat la Craiova

Online Sport Online Sport,
Primul gazon hibrid din Romania va fi inaugurat la Craiova

Stadionul Ion Oblemenco din Craiova are gazon nou, care va fi inaugurat duminica, 24 noiembrie, cu ocazia partidei Universitatea - FC Hermannstadt, contand pentru etapa a 17-a, anunta LPF pe site-ul oficial. continuă pe Online Sport

SURPRIZA: Acesta este cel mai iNALT BLOC de locuinte din Romania! (FOTO)

In Romania se construieste tot mai mult si tot mai complex. Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania a fost construita la Cluj si are 31 de etaje si peste 180 de apartamente, anunta.

CTP a rabufnit dupa tragedia de la Timisoara: Suntem un soi de sobolani. Mesaj dur despre autoritatile din Romania

Cristian Tudor Popescu este de parere ca autoritatile din Romania sunt nepasatoare in fata problemelor cu care se confrunta cetatenii. Gazetarul a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile Caracal, Brazi, Baicoi si Timisoara. CTP: Am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani inca ceva dinainte de .

O femeie celebra de afaceri din Romania, condamnata la inchisoare cu executare

Gabriela Ciuburciu, patroana societatii Vascar, unul dintre principalii jucatori de pe piata mezelurilor din Romania, a fost condamnata la inchisoare intr-un dosar de coruptie. Ea este acuzata ca a.

Burse de la firmele IT, pentru 12 profesori din Romania: Ce proiecte propun ei

Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii a premiat 12 proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, ce predau in cadrul unora dintre cele mai mari centre universitare din Romania, respectiv Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Universitatea din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti UPB), Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, UNATC I. Caragiale din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Timisoara.

Supermarketul din Romania care renunta la casieri: cum vei plati

Se vorbeste de multa vreme de faptul ca multe joburi vor fi inlocuite odata cu aparitia robotilor sau a altor solutii de automatizare. Un supermarket din Romania face deja un pas mare in.

Federatia Romana de Fotbal vrea sa permita consumul de bere pe arenele din Romania

Andrei Vochin, consilierul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat ca Federatia Romana de Fotbal doreste permiterea consumului de bere pe stadioanele din Romania.

imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din Romania, finantata din fonduri europene

Imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din Romania ar urma sa fie finantata prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014 - 2020, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului.

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata cu alte 20 de tari din Europa

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata marti dupa-amiaza cu pietele similare din alte 20 de tari europene, iar primele cantitati de energie au fost deja livrate in cursul noptii trecute, a declarat Victor Ionescu, directorul operatorului bursier OPCOM.

Fonduri europene pentru finantarea imbunatatirii competentelor digitale ale angajatilor din Romania

Statul pregateste o schema de fonduri europene pentru finantarea imbunatatirii competentelor digitale ale angajatilor din Romania, a anuntat, miercuri, Ministerul Fondurilor Europene, in urma unei discutii cu o serie de antreprenori din domeniul IT.

STUDIU: Piata de spatii industriale din Romania ar putea fi afectata in urma Brexitului

Piata de spatii industriale din Romania ar putea simti efecte semnificative in urma unui Brexit dur, considera specialistii unei companii de consultanta imobiliara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )