Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tamas: Joc din nou fotbal din placere

Online Sport Online Sport,
Tamas: Joc din nou fotbal din placere

Plecat de la Steaua in aceasta vara pentru a-si continua cariera in Israel la Hapoel Haifa, fundasul Gabriel Tamas spune ca n-a mai suportat presiunea din Romania si ca a redescoperit gustul fotbalului ca simplu sport. continuă pe Online Sport

Primaria Capitalei paseaza din nou responsabilitatea demolarii Cathedral Plaza: Atributiile privind avizarea desfiintarii imobilului revin exculsiv Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice si proprietarului Cathedral Plaza

Primaria Capitalei paseaza din nou responsabilitatea demolarii Cathedral Plaza. Municipiul Bucuresti nu are competente in ceea ce priveste demararea procedurilor pentru demolarea Cathedral Plaza. Atributiile privind avizarea desfiintarii imobilului revin exculsiv Comisiei Nationale a Monumentelor Istorice si proprietarului Cathedral Plaza, se arata intr-un comunicat emis luni de Primaria Capitalei.

A treia cerere de eliberare conditionata: MIRCEA BASESCU incearca din nou sa iasa din inchisoare

Fratele fostului presedinte Traian Basescu incearca din nou sa iasa din inchisoare. Mircea Basescu a formulat o cerere de eliberare conditionata, care va fi judecata de instanta miercuri,.

Kovesi a refuzat din nou sa vina la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

ACTUALIZARE 11:18 Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat din nou sa vina la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, la care era asteptata astazi. *ACTUALIZARE 08:10 Dragnea spera ca Laura Codruta Kovesi sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta ----------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se reuneste astazi, de la ora 11. 30, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, fiind asteptata la audieri, dupa ce membrii comisiei i-au adresat o noua invitatie, ea refuzand de doua ori sa se prezinte la comisie.

John McAfee este liber sa-si foloseasca, din nou, numele

Excentricul John McAfee este liber sa isi foloseasca din nou numele in scopuri comerciale, dupa o perioada de interdictie. in 2016, cofondatorul unei companii antivirus care ii poarta numele si care a fost cumparata de Intel, a mers la tribunal pentru a-si recapata drepturile de folosire a propriului nume in scopuri comerciale. McAfee a dorit [].

Romania, din nou sub canicula, la inceput de saptamana. Marti, temperaturile ajung la 37 de grade Celsius

Un nou val de canicula va viza mai multe zone din Romania, la inceput de saptamana. Astfel, luni dupa-amiaza, vor fi peste 35 de grade in partea de sud-vest a tarii, a declarat meteorologul Teodora Cumpanasu.

Laura Codruta Kovesi, asteptata din nou la comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, este asteptata luni pentru audieri la comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, scrie Agerpres.

Kovesi, asteptata din nou la audieri, la Comisia de ancheta privind alegerile din 2009

ACTUALIZARE 08:10 Dragnea spera ca Laura Codruta Kovesi sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat aseara, ca spera ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. ----------- Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se reuneste astazi, de la ora 11. 30, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, fiind asteptata la audieri, dupa ce membrii comisiei i-au adresat o noua invitatie, ea refuzand de doua ori sa se prezinte la comisie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )