Libnet.ro
UNICEF

11:30

Corespondenta de la Singapore - Care este finala preconizata de specialisti la Turneul Campioanelor din 2018

Adevărul Adevărul,
Corespondenta de la Singapore - Care este finala preconizata de specialisti la Turneul Campioanelor din 2018

Turneul Campioanelor, de la Singapore, intra in a doua lui parte si pare sa fi conturat deja pretendetele la trofeu. continuă pe Adevărul

Fiul jurnalistului ASASINAT si TRANSAT in Consulatul Arabiei Saudite, fata in fata cu cel care este considerat CALAUL lui Jamal Khashoggi (VIDEO)

Intalnire soc la Riad. Fiul lui Jamal Khashoggi, Salah, s-a aflat fata in fata cu printul mostenitor saudit, Mohammed bin Salman, despre care se crede ca se afla in spatele asasinarii jurnalistului in.

S-a urcat baut la volan si a lovit un biciclist. Care este starea ranitilor (FOTO)

Un biciclist a fost ranit in urma unui accident rutier, in care au fost implicate doua autoturisme. Conducatorul masinii care l-a lovit pe biciclist consumase alcool, lucru dovedit in urma testului cu aparatul.

A fost stabilita cauza mortii lui Ilie Balaci. Care este rezultatul autopsiei

Autopsia a aratat ca Ilie Balaci a murit in urma unui stop cardio-respirator, iar fosta legenda a Universitatii Craiova va fi inmormantata marti, la cimitirul Sineasca, unde este inmormantat si tatal.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este originea expresiei a nimerit orbul Braila

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre provenienta expresiei a nimerit orbul Braila. O folosim atunci cand vorbim despre cineva care a reusit sa faca ceva imposibil. Expresia ar.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )