Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep joaca pentru ROMANIA, dar... Detaliul nestiut despre ORIGINEA jucatoarei care a castigat trofeul de la Roland Garros

B1 B1,
Simona Halep joaca pentru ROMANIA, dar... Detaliul nestiut despre ORIGINEA jucatoarei care a castigat trofeul de la Roland Garros

Joaca zi de zi pentru Romania si tocmai le-a adus iubitorilor de sport din tara noastra una dintre cele mai mari bucurii din ultimii ani: castigarea trofeului de la Roland Garros. Putini stiu insa ca Simon. continuă pe B1

Simona Halep revine in Romania. Cum te poti intalni cu marea campioana de la Roland Garros

Simona Halep revine in Romania. Campioana de la Roland Garros a anuntat ca luni seara va veni pe Arena Nationala din Bucuresti, pentru a prezenta o replica a mult ravnitului trofeu. Primaria.

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider pentru a 32-a saptamna; Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera

Campioana la Roland Garros, Simona Halep se afla la saptamana cu numarul 32 pe primul loc in clasamentul mondial, avand un avans de 1. 225 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta pozitiei a doua. Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 30 cea mai buna clasare a carierei), dupa ce a ajuns pana in optimi la Grand Slam-ul de la Paris. Romania are sase jucatoare in Top 100 WTA.

Simona Halep, model pentru unul dintre fiii lui David Beckham. Ce fotografie a postat Romeo pe Instagram (FOTO)

Unul dintre fii lui David Beckham, Romeo, o considera sursa de inspiratie pe Simona Halep. Astfel, acesta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Simona, strangand aproape.

Simona Halep, inapoi in Romania. Cine o va intampina la aeroport pe campioana de la Roland Garros

Simona Halep, campioana noastrade la Roland Garros, soseste in scurt timp pe Aeroportul Otopeni, moment pe care il veti putea urmari in direct la Antena 3. Ministrul Tineretului si Sportului, d.

Simona Halep, 172 km/h. Ce mesaj i-a transmis reprezentantul Politiei Romane la Aeroportul Otopeni

Simona Halep a sosit in Romania, fiind asteptata la scara avionului de mai multe personalitati. Printre acestea s-a aflat si un reprezentant al Politiei Romane. Acesta s-a apropiat de liderul din tenisul.

Simona Halep, inspiratie pentru fiul sotilor Beckham: pustiul s-a pozat alaturi de campioana de la Roland Garros, intr-o imagine de zeci de mii de like-uri

Romeo, fiul in varsta de 15 ani al sotilor Beckham, nu a ratat sansa de a se poza cu Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din lume care tocmai a castigat primul turneu de Grand Slam din cariera. Imaginea a strans rapid aproape 140. 000 de like-uri.

Simona Halep revine luni in Romania si prezinta trofeul la Arena Nationala

Campioana la Roland Garros, jucatoarea Simona Halep va sosi luni dupa-amiaza in Romania cu trofeul cucerit la turneul de la Paris.

Simona Halep A AJUNS in Romania. Primele IMAGINI din avion cu campioana de la Roland Garros (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Simona Halep a coborat din avion cu o replica a trofeului castigat sambata la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Simona Halep a ajuns in Romania. FOTO: Inquam Photos / Octav.

Simona Halep a ajuns in Romania cu trofeul de la Roland Garros

Simona Halep s-a intors luni in tara cu trofeul de la Roland Garros,primul sau titlu major de Grand Slam. Halep va fiintampinata de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de presedintele.

Simona Halep a ajuns in Romania cu trofeul de la Roland Garros (FOTO, VIDEO)

Simona Halep s-a intors luni in tara cu trofeul de la Roland Garros,primul sau titlu major de Grand Slam. Halep a fostintampinata de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de presedintele FR.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )