Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep, 172 km/h. Ce mesaj i-a transmis reprezentantul Politiei Romane la Aeroportul Otopeni

Antena3 Antena3,
Simona Halep, 172 km/h. Ce mesaj i-a transmis reprezentantul Politiei Romane la Aeroportul Otopeni

Simona Halep a sosit in Romania, fiind asteptata la scara avionului de mai multe personalitati. Printre acestea s-a aflat si un reprezentant al Politiei Romane. Acesta s-a apropiat de liderul din tenisul. continuă pe Antena3

Nadia Comaneci merge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Nadia Comaneci va ajunge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros. Fosta mare gimnasta a transmis si un mesaj pe twitter. Ne vedem la Paris. Determinare. Bravo, Simona, a scris.

Simona Halep, felicitata de Klaus Iohannis: Campioana noastra a luptat pentru fiecare minge si nu a renuntat n niciun moment

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, pe Facebook, un mesaj in care o felicita pe Simona Halep pentru victoria extraordinara obtinuta la Roland Garros.

Simona Halep a sarbatorit castigarea trofeului alaturi de zeci de romani prezenti la Paris: Ce mesaj le-a adresat (FOTO, VIDEO)

Zeci de romani au sarbatorit alaturi de Simona Halep triumful de la Roland Garros. Ole ole, campionii au cantat acestia in timp ce Halep a ridicat trofeul deasupra capului in aplauzele tuturor. Simona Halep.

Ilie Nastase, mesaj pentru Simona Halep pe Arena Nationala: Sunt foarte mandru de Simona. O felicit ca a avut rabdare si dupa rabdare au venit si trandafirii

Simona Halep a avut parte de o atmosfera de neuitat la Arena Nationala din Capitala, unde s-au strans mii de oameni pentru a o felicita in urma victoriei de la Roland Garros. Printre cei care i-au fost.

Simona Halep, intrebata daca a primit vreun mesaj de FELICITARE de la Sharapova dupa castigarea Roland Garros: Nu am VAZUT-O, nu ne-am INTERSECTAT!

Simona Halep a vorbit, luni, la intoarcerea in tara dupa castigarea turneului de la Roland Garros, despre numeroasele mesaje de felicitare pe care le-a primit de la adversarele ei din circuit, inclusiv de la.

Cel mai tare mesaj primit de Simona Halep de o rivala din WTA, dupa castigarea turneului de la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de mesaje dupa castigarea turneului de la Roland Garros, primul Grand Slam din cariera ei.

Cel mai tare mesaj primit de Simona Halep de la o rivala din WTA, dupa castigarea turneului de la Roland Garros

Simona Halep a fost asaltata de mesaje dupa castigarea turneului de la Roland Garros, primul Grand Slam din cariera ei.

Mesaj in lacrimi al lui Darren Cahill pentru toti romanii, dupa ce Simona Halep a castigat la Roland Garros

Australianul Darren Cahill a reusit sa o conduca pe Simona Halep spre castigarea primului titlu de Grand Slam din cariera ei.

Ilie Nastase a sunat-o pe Simona Halep. Ce sfat i-a transmis sportivei

Ilie Nastase a declarat, inaintea marii finale dintre Simona Halep si Sloane Stephens, ca nu vede cine o poate bate pe Halep, daca ea joaca la fel ca in meciul cu Muguruza. Dupa meciurile cu Kerber si.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE. Cand joaca Simona Halep finala de la Roland Garros 2018

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE Jucatoarea de tenis Simona Halep este favorita sa castige editia din acest an de la Roland Garros, a declarat spaniola Garbine Muguruza, citata de EFE dupa ce a fost invinsa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )