Libnet.ro
UNICEF

09:15

Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open (m): Alti cinci favoriti au parasit turneul - Berrettini, Dimitrov si Paire, printre eliminati (Rezultatele zilei)

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in partidele disputate miercuri la Australian Open. Matteo Berrettini favorit 8), Grigor Dimitrov 18), Benoit Paire 21), Daniel Evans 30) si Hubert Hurkacz 31) au parasit primul Grand Slam al anului inca din turul al doilea. Printre jucatorii calificati in runda a treia se numara Novak Djokovic 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6), Roberto Bautista-Agut 9) sau Diego Schwartzman 14). continuă pe Hotnews

Simona Halep, ultima romanca ramasa in picioare la Australian Open. Sorana Cirstea a parasit competitia, miercuri dimineata, dupa ce a fost batuta de o jucatoare cu jumatatea varstei ei

Sorana Cirstea, locul 74 WTA, a pierdut partida cu Cori Gauff, 67 WTA, din primul tur de la Australian Open, astfel ca Simona Halep a ramas ultima romanca din competitie. Sorana 29 de ani) a castigat.

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Printre jucatoarele care s-au calificat marti in turul al doilea de la Australian Open se gasesc nume importante precum Karolina Pliskova favorita 2), Simona Halep 4), Elina Svitolina 5), Belinda Bencic 6) sau Angelique Kerber 17). De pe lista capilor de serie au mai parasit prematur competitia Johanna Konta 12), Marketa Vondrousova 15, finalista la Roland Garros in 2019), Amanda Anisimova 21) si Anastasija Sevastova 31).

Australian Open: Novak Djokovic, Roger Federer si Stefanos Tsitsipas, in turul doi; Denis Shapovalov si Borna Coric, eliminati (Rezultatele zilei)

Prima zi de la Australian Open a adus si doua eliminari din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu masculin. Canadianul Denis Shapovalov favorit 13) si croatul Borna Coric 25) au parasit primul Grand Slam al anului inca din runda inaugurala. in faza urmatoare s-au calificat nume importante precum Novak Djokovic, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas, Matteo Berrettini sau Grigor Dimitrov.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: Veste fabuloasa primita de Halep inainte de debutul la primul Grand Slam al anului

Simona Halep a urcat pe locul 3 in clasamentul WTA dat publicitatii, luni, chiar in ziua in care a debutat turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Cum se poate scrie istorie la Australian Open 2020. Cinci magnifici si recordurile pe care le pot stabili

Australian Open 2020 debuteaza in noaptea de duminica spre luni, iar starurile tenisului au o sansa importanta de a atinge borne importante la Melbourne. Evident, cei care au cele mai mari sanse de a-si trece in cont noi recorduri sunt Big 3 din tenisul masculin, in ordinea actuala din clasamentul mondial - Rafael Nadal, Novak Djokovic si Roger Federer.

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020, marti dimineata in Romania, impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )