Libnet.ro
UNICEF

14:15

VIDEO ATP Basel: Roger Federer, tot mai aproape de al zecelea titlu Finala cu Alex De Minaur

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Basel: Roger Federer, tot mai aproape de al zecelea titlu Finala cu Alex De Minaur

Roger Federer 3 ATP, principalul favorit) s-a calificat in finala turneului de la Basel, dupa ce l-a invins pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-4, 6-4. Elvetianul se va duela pentru a obtine al zecelea titlu cu australianul Alex De Minaur. continuă pe Hotnews

VIDEO ATP Basel: Roger Federer continua cursa pentru titlu Elvetianul a pierdut doar trei game-uri in fata moldoveanului Radu Albot

Roger Federer 3 ATP) continua cursa pentru al zecelea titlu de la Basel. Elvetianul l-a invins pe moldoveanul Radu Albot 49 ATP), scor 6-0, 6-3, dupa o ora si trei minute de joc si s-a calificat in sferturi.

ATP Basel: Roger Federer, calificat in semnifinale fara sa joace

Tenismanul elvetian Roger Federer s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Basel, dotat cu .

ATP Basel: Roger Federer, in semifinale dupa ce Stan Wawrinka a declarat forfait

Cap de serie numarul 7, Stan Wawrinka a declarat forfait, iar Roger Federer favorit numarul unu) a obtinut calificarea in semifinalele de la Basel fara sa evolueze.

ATP Basel: Marius Copil, eliminat in primul tur de Roberto Bautista-Agut Romanul va iesi din Top 150 mondial (Rezultatele zilei)

Marius Copil, finalist al editiei din 2018, a fost invins, marti, in primul tur al turneului de la Basel, de spaniolul Roberto Bautista-Agut 10 ATP, favorit 4), scor 6-4, 7-5. Meciul a durat o ora si 35 de minute.

ATP Basel: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat in finala turneului de la Basel de categorie 500), dupa ce a invins, scor 3)6-7, 7-63), 10-5, cuplul Ivan DodigFilip Polasek CroatiaSlovacia).

ATP Basel: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinale

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer a obtinut calificarea in semifinalele turneului de la Basel de categorie 500), dupa ce a trecut, scor 7-67), 7-5, de dublul britanic Jamie MurrayNeil Skupski.

VIDEO ATP Viena: Gael Monfils si Diego Schwartzman, calificati in semifinale - Programul complet al meciurilor

Gael Monfils 14 ATP), favorit 4, si Diego Schwartzman 15 ATP), cap de serie 5, au intregit tabloul semifinalelor din cadrul turneului de la Viena. Francezul a trecut de Alja382; Bedene, scor 7-5, 6-1, in timp ce Schwartzamn l-a eliminat pe rusul Karen Khachanov, favoritul numarul 2 al competitiei, scor 7-66), 6-2.

Utilizatorii se lasa tot mai greu manipulati de influenceri pe internet

Retelele sociale sunt pline de influenceri care promoveaza tot felul de produse sau servicii ca sa te faca pe tine sa le cumperi. Sistemul functioneaza destul de simplu: brandurile platesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2242 seconds )