Libnet.ro
UNICEF

23:45

Caroline Wozniacki, despre cedarea locului intai in favoarea Simonei Halep: Nu ma intereseaza, daca ma interesa m-as fi dus la Dubai

Hotnews Hotnews,
 Caroline Wozniacki, despre cedarea locului intai in favoarea Simonei Halep: Nu ma intereseaza, daca ma interesa m-as fi dus la Dubai

Caroline Wozniacki va ceda, pe 26 februarie, locul unu in lume, dupa ce a pierdut in semifinale la Doha si nu va participa la turneu de la Dubai. Relaxata, daneza a vorbit intr-o conferinta de presa despre pierderea fotoliului de lider mondial: Nu ma intereseaza. continuă pe Hotnews

Halep, compatimita de marea ei rivala: Ce a spus Caroline Wozniacki despre accidentarea Simonei si locul 1 mondial

Simona Halep 2 WTA) si-a agravat problemele medicale cu care s-a ales la Melbourne si a fost nevoita sa se retraga de la Qatar Total Open, inaintea semifinalei cu Garbine Muguruza 4 WTA). Drept urmare, romanca a ratat sansa de a reveni, incepand de luni, pe primul loc WTA.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open. Partida.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT. Meci greu pentru romanca

Wozniacki face break si conduce in primul set al meciului cu Niculescu. Stire initiala Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open.

Caroline Wozniacki, asaltata de mesaje de la romani dupa ce a facut acuzatii la adresaMonicaiNiculescu

Caroline Wozniacki, cea mai buna tenismena a lumii, si-a atras furia romanilor dupa ce a facut scandal joi seara, in meciul de la Doha cu Monica Niculescu 7-5, 6-1). Wozniacki a acuzat-o de lipsa de.

Caroline Wozniacki, invinsa la Doha! Simona Halep va reveni pe locul 1 WTA

Caroline Wozniacki a fost invinsa de Petra Kvitova in semifinalele turneului de la Doha. Jucptiarea din Cehia s-a impus in trei seturi, scor 3-6, 7-6, 7-5.

Monica Niculescu, atac dur la Caroline Wozniacki: Eu n-am mai auzit ca un numar 1 mondial sa declare asa ceva

Meciul de miercuri seara dintre Monica Niculescu si Caroline Wozniacki a fost marcat de o cearta urata atat in timpul meciului, cat si la declaratiile de dupa meciul. Dupa ce Monica Niculescu a revenit de.

Caroline Wozniacki, scoasa din sarite de Monica Niculescu. Ce nu i-a convenit danezei in atitudinea jucatoarei noastre

Caroline Wozniacki a trecut de Monica Niculescu, in optimi la Doha, dupa un meci care a avut un moment extrem de tensionat.

VIDEO WTA Doha: Final de drum pentru Monica Niculescu - A fost invinsa de Caroline Wozniacki (1 WTA)

Aventura Monicai Niculescu 92 WTA) la turneul de categorie Premier 5 de la Doha s-a oprit in optimi. Romanca nu a gasit solutii pentru jocul liderului mondial, Caroline Wozniacki 1 WTA), principala favorita, impunandu-se in doua seturi, scor 7-5, 6-1. Daneza a obtinut a noua victorie din tot atatea partide cu Niculescu, dupa 90 de minute de joc.

MONICA NICULESCU-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci infernal pentru Niculescu la Qatar Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )