Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Niculescu, atac dur la Caroline Wozniacki: Eu n-am mai auzit ca un numar 1 mondial sa declare asa ceva

B1 B1,
Monica Niculescu, atac dur la Caroline Wozniacki: Eu n-am mai auzit ca un numar 1 mondial sa declare asa ceva

Meciul de miercuri seara dintre Monica Niculescu si Caroline Wozniacki a fost marcat de o cearta urata atat in timpul meciului, cat si la declaratiile de dupa meciul. Dupa ce Monica Niculescu a revenit de. continuă pe B1

VIDEO WTA Doha: Final de drum pentru Monica Niculescu - A fost invinsa de Caroline Wozniacki (1 WTA)

Aventura Monicai Niculescu 92 WTA) la turneul de categorie Premier 5 de la Doha s-a oprit in optimi. Romanca nu a gasit solutii pentru jocul liderului mondial, Caroline Wozniacki 1 WTA), principala favorita, impunandu-se in doua seturi, scor 7-5, 6-1. Daneza a obtinut a noua victorie din tot atatea partide cu Niculescu, dupa 90 de minute de joc.

WTA Doha: Final de drum pentru Monica Niculescu - A fost invinsa de Caroline Wozniacki (1 WTA)

Monica Niculescu ii raspunde lui Wozniacki: Nu am mai auzit un numar 1 mondial sa declare asa ceva; isi da prea multa importanta

Monica Niculescu i-a raspuns lui Caroline Wozniacki dupa ce aceasta din urma s-a adresat arbitrului in timpul optimilor de finala ale turneului de la Doha pentru a se plange de atitudinea lui Niculescu.

Caroline Wozniacki, asaltata de mesaje de la romani dupa ce a facut acuzatii la adresaMonicaiNiculescu

Caroline Wozniacki, cea mai buna tenismena a lumii, si-a atras furia romanilor dupa ce a facut scandal joi seara, in meciul de la Doha cu Monica Niculescu 7-5, 6-1). Wozniacki a acuzat-o de lipsa de.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE la DOHA. ONLINE STREAM Digi Sport QATAR OPEN - VIDEO. Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open. Partida.

MONICA NICULESCU - CAROLINE WOZNIACKI LIVE TEXT. Meci greu pentru romanca

Wozniacki face break si conduce in primul set al meciului cu Niculescu. Stire initiala Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open.

MONICA NICULESCU-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci infernal pentru Niculescu la Qatar Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Doha Qatar), dotat.

Caroline Wozniacki, scoasa din sarite de Monica Niculescu. Ce nu i-a convenit danezei in atitudinea jucatoarei noastre

Caroline Wozniacki a trecut de Monica Niculescu, in optimi la Doha, dupa un meci care a avut un moment extrem de tensionat.

WTA Doha: Monica Niculescu, in optimi dupa abandonul Magdalenei Rybarikova - Duel cu daneza Caroline Wozniacki (1 WTA)

Dupa ce a invins-o in runda inaugurala pe Maria Sharapova, Monica Niculescu isi continua aventura la turneul de categorie Premier 5 de la Doha: a beneficiat de abandonul Magdalenei Rybarikova Slovacia, 18 WTA), cap de serie numarul 14, la scorul de 6-7 6), 6-2, 3-0. In optimile competitiei din Qatar, jucatoarea aflata pe locul 92 WTA o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki 1 WTA), principala favorita.

Monica Niculescu pierde calificarea in sferturile de finala de la Doha

Wozniacki face break si conduce in primul set al meciului cu Niculescu. Stire initiala Monica Niculescu o infrunta azi la Doha pe numarul unu mondial Caroline Wozniacki in optimi la Qatar Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )