Libnet.ro
UNICEF

11:17

Este randul Romaniei sa se planga din cauza arbitrilor la CM handbal: Dupa pauza, au schimbat nivelul

Adevărul Adevărul,
Este randul Romaniei sa se planga din cauza arbitrilor la CM handbal: Dupa pauza, au schimbat nivelul

Duminica, dupa duelul cu Rusia, a venit randul Romaniei sa conteste arbitrajul la Campionatul Mondial de handbal din Japonia, dupa ce, vineri, Ungaria a acuzat maniera in care au fost luate deciziile de catre oamenii cu fluierul in finalul meciului decisiv din Grupa C contra tricolorelor, prin vocea vehementa a selectionerului Kim Rasmussen. continuă pe Adevărul

Scandal in prag de Sarbatori! Ce se intampla intre Brad Pitt si Angelina Jolie din cauza copiilor

Un nou scandal si-a facut loc in fosta casnicie dintre Jolie si Pitt. Din pacate, nu mai este cale de intelegere intre cunoscutii actori. De la ce au ajuns iar la cutite si ce spune surse apropiate de fostul cuplu despre noile discutii dintre ei? Nou scandal intre Angelina Jolie si Brad Pitt Pe cat .

Isterie in SUA din cauza unor zvonuri TERIFIANTE raspandite de algoritmii Facebook: Barbatii care conduc DUBE ALBE rapesc femei si copii pentru ORGANE

Situatie alarmanta in SUA, din cauza unor zvonuri raspandite de algoritmii Facebook.

Turnul Eiffel, inchis joi din cauza grevelor; Palatul Versailles recomanda amanarea vizitelor

Celebrul turn Eiffel, vizitat in fiecare an de sapte milioane de persoane, este inchis joi din cauza grevelor de amploare fata de reforma sistemului de pensii promovata de presedintele Emmanuel Macron, a anuntat.

Vin valuri de aer polar peste Romania. Ce se intampla in luna decembrie din cauza anticiclonului est-european

Luna decembrie vine cu fenomene meteo speciale. Valul de aer polar care va cuprinde Romania aduce viscol si ger. Desi azi vremea este mai calda cu cateva grade si pare ca nu se va schimba curand, trebuie sa ne asteptam la ninsoare, viscol si ceata persistenta. Unde loveste viscolul cel mai tare? Ce se intampla .

Peste 140.000 de oameni au murit din cauza rujeolei

Peste 140. 000 de oameni din intreaga lume au murit din cauza rujeolei in 2018, conform noilor estimari ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) si Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite CDC). Aceste decese au survenit din cauza extinderii cazurilor de rujeola la nivel global, pe fondul epidemiilor devastatoare din toate regiunile, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Explozie puternica in judetul Olt, din cauza acumularii de gaze

O femeie a suferit arsuri superficiale pe fata si pe maini si a fost transportata la spital in urma unei explozii care s-a produs sambata dupa-amiaza, intr-o casa din comuna Nicolae Titulescu, din cauza.

Oceanele raman fara oxigen pe masura ce temperaturile cresc din cauza incalzirii globale

Oceanele raman fara oxigen pe masura ce temperaturile cresc din cauza modificarilor climatice, potrivit datelor oferite de grupul de protectie a mediului UICN. Cercetatorii spun ca modificarile ameninta specii de pesti precum tonul, marlinul si rechinii.

FOTO VIDEO Imnul antiviol al femeilor din Chile a devenit un fenomen feminist la nivel international, din cauza culturii de condamnare publica a victimelor agresiunilor

Un cantec de protest al femeilor din Chile despre cum ajung femeile sa fie invinovatite pentru ca au ajuns in situatia de victima a agresiunilor sexuale a devenit un imn viral pentru feministele din lume. Melodia Un violador en tu camino Un violator in drumul tau a fost cantata pentru prima oara la sfarsitul lunii noiembrie in Chile, dar acum este adoptata de feministe din Mexic, Columbia, Franta, Spania si Marea Britanie. Ea este intens distribuita inclusiv pe retelele de socializare din Romania.

Zeci de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura din cauza unei avarii

Bucurestenii de pe mai multe strazi si bulevarde din Capitala nu au apa calda si caldura de mai multe ore, din cauza unei avarii la reteaua de termoficare. Potrivit Termoenergetica Bucuresti, furnizarea agentului termic se va relua la ora 15. 00, scrie Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )