Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte castigate de Simona Halep in semifinala de la Madrid

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cele mai spectaculoase puncte castigate de Simona Halep in semifinala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala turneului de la Madrid Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 2)6-7, 6-0. Simona a demonstrat de-a lungul partidei ca este una dintre cele mai bune jucatoare pe zgura, castigand mai multe puncte spectaculoase. continuă pe Hotnews

VIDEO Halep, cele mai spectaculoase momente ale unui meci superb: Simona le-a multumit romanilor la final

Simona Halep 3 WTA) e in turul III, la Madrid, turneu in care se simte excelent, dovada ca l-a si castigat la doua din ultimele trei participari.

VIDEO Halep, lovituri magice: Cele mai spectaculoase momente ale meciului cu Barty au ridicat publicul in picioare

Simona Halep a ajuns la doua victorii de castigarea trofeului la Madrid, dupa o noua prestatie solida in care s-a debarasat de Ashleigh Barty 9 WTA), scor 7-5, 7-5.

WTA Madrid: Simona Halep vs Ashleigh Barty 7-5, 7-5/ Test trecut cu bine - Simona Halep, in semifinale la Caja Magica

Simona Halep a interpretat foarte bine partitura tactica impotriva lui Ashleigh Barty, jucatoarea noastra deplasand-o pe cat posibil pe australianca si jucand-o cat mai mult pe backhand. A rezultat un meci intens, cu multe lovituri spectaculoase si cu o Simona Halep care a fost mai inspirata si mai precisa in momentele importante. A fost 7-5, 7-5 pentru numarul trei mondial, dupa o disputa care a durat o ora si 32 de minute. Halep este in semifinale la Madrid Premier Mandatory), acolo unde va da peste invingatoarea meciului dintre Naomi Osaka liderul mondial) si Belinda Bencic. Se actualizeaza.

VIDEO E o rusine! Unul dintre cele mai urate episoade din istoria tenisului a avut loc la un meci dintre Simona Halep si Johanna Konta

Simona Halep o intalneste pe Johanna Konta in turul al doilea al turneului de la Madrid, partida programata astazi, de la ora 13.

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. Premiera pentru Halep

SIMONA HALEP - VIKTORIA KUZNOVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Madrid. N-am mai jucat impotriva ei, asa ca nu stiu cum joaca. Voi verifica putin, am destul timp. intotdeauna e o mare provocare cand am o adversara.

SIMONA HALEP-BELINDE BENCIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO MADRID. Sansa uriasa pentru Simona

SIMONA HALEP-BELINDE BENCIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO MADRID Jucatoarea elvetiana de tenis Belinda Bencic va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii totale in valoare .

Simona Halep, in finala la Madrid (6-2, 6-7(2), 6-0) cu Belinda Bencic - Dezlantuita in decisiv, la un meci distanta de locul 1

Daca scoatem din calcul setul al doilea unul in care a avut o evolutie oscilanta, cu multe intrebari fara raspuns), Simona Halep a aratat impotriva artagoasei Belinda Bencic ca este una dintre cele mai bune jucatoare din lume pe zgura. Decisivul a fost cireasa de pe tort, Simona impunandu-se cu 6-0. Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala de la Madrid Premier Mandatory), iar daca va ridica sambata trofeul deasupra capului va reveni pe locul 1 in lume incepand de saptamana viitoare 6-2, 6-72), 6-0, dupa o ora si 57 de minute). Se actualizeaza.

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT de la Madrid. Vremea revansei pentru Halep

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORTJucatoarea australiana de tenis Ashleigh Barty, locul 9 mondial, va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de.

Simona Halep, lovitura inedita in meciul cu Johanna Konta! Reactia publicului. VIDEO

Simona Halep a invins-o, cu scorul de 7-5, 6-1, pe sportiva britanica Johanna Konta si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid. in timpul meciului, Simona a reusit o lovitura care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Romanca nu a avut deloc un meci usor cu Johanna Konta. A pierdut [] .

WTA Madrid: Simona Halep vs Viktoria Kuzmova 6-0, 6-0/ Halep, in sferturi - Antrenament de 45 de minute

45 de minute a stat pe teren Simona Halep in meciul din optimi cu Viktoria Kuzmova 46 WTA), perioada in care i-au iesit aproape toate: a servit bine, s-a deplasat din nou la un nivel incredibil, a variat jocul si nu a cedat nici macar un game 6-0, 6-0). Calificarea printre cele mai bune opt jucatoare de la Madrid si-a aparat astfel punctele de anul trecut) a venit la pas, cu viteza unui TGV. Greul de aici incepe insa: posibil duel cu Ashleigh Barty daca australianca trece de Yulia Putintseva).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )