Libnet.ro
UNICEF

09:01

VIDEO Halep, lovituri magice: Cele mai spectaculoase momente ale meciului cu Barty au ridicat publicul in picioare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Halep, lovituri magice: Cele mai spectaculoase momente ale meciului cu Barty au ridicat publicul in picioare

Simona Halep a ajuns la doua victorii de castigarea trofeului la Madrid, dupa o noua prestatie solida in care s-a debarasat de Ashleigh Barty 9 WTA), scor 7-5, 7-5. continuă pe Adevărul

VIDEO Halep, cele mai spectaculoase momente ale unui meci superb: Simona le-a multumit romanilor la final

Simona Halep 3 WTA) e in turul III, la Madrid, turneu in care se simte excelent, dovada ca l-a si castigat la doua din ultimele trei participari.

VIDEO E o rusine! Unul dintre cele mai urate episoade din istoria tenisului a avut loc la un meci dintre Simona Halep si Johanna Konta

Simona Halep o intalneste pe Johanna Konta in turul al doilea al turneului de la Madrid, partida programata astazi, de la ora 13.

Cele mai apreciate aparitii de la Met Gala 2019! Top 10!

Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au intrecut luni seara in tinute spectaculoase pe covorul roz la Met Gala 2019! Iata-le aici pe cele mai apreciate dintre ele! .

Numai de bine. Cele mai impresionante haine purtate de vedete

Din dorinta de a avea cele mai spectaculoase aparitii pe covorul rosu, celebritatile apeleaza la cei mai mari designeri ai lumii pentru a le crea tinute unice. Rezultatul este unul pe masura, insa in spate .

Social-democratie originala: Cele mai mari taxe pe munca la cele mai mici salarii din UE

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

Cresterea salariilor incepe sa faca victime: Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente isi inchide portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de echipamente a anuntat joi ca-si inchide portile, urmand ca societatea sa fie dizolvata, argumentand ca nu mai poate suporta alte cresteri salariale cerute de sindicate, dupa majorarile deja efectuate din ultimii ani.

Cat de periculos e jobul tau? Romania, printre tarile UE cu cele mai multe accidente mortale la locul de munca

182 de accidente mortale s-au produs, in 2016, in tarile din Uniunea Europeana. Potrivit Eurostat, asta inseamna o rata standardizata de incidenta de 2,2 accidente mortale la 100. 000 de lucratori. In Romania s-au inregistrat cele mai multe accidente.

Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019, pana acum: Xiaomi desfiinteaza Samsung

La fiecare inceput de luna, cei de la AnTuTu obisnuiesc sa publice un clasament format din cele mai performante smartphone-uri ale momentului. Top 10 cele mai rapide telefoane din 2019 poate fi.

Hackerii au furat 7000 de bitcoins de la unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede

Hackerii au furat monede virtuale in valoare de 41 de milioane de dolari de unul dintre cele mai mari exchage-uri de criptomonede din lume Binance, potrivit reprezentantilor companiei. Atacatorii au reusit sa retraga 7000 de criptomonede bitcoin folosind o varietate de tehnici ,inclusiv phishing, virusi si alte atacuri, potrivit unei postari a directorului executiv Zhao Changpeng, pe site-ul exchange-ului.

MASCA ULEI COCOS. Cele mai benefice masti cu ulei de cocos pentru un ten curat si sanatos

Mastile de fata care au in componenta lor ingrediente naturale sunt cele mai sanatoase si benefice tenului. Uleiul de cocos poate avea efecte nebanuite,te scapa usor de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )