Libnet.ro
UNICEF

17:16

Tara care isi vinde animalele din cauza secetei. Ce acuzatii grave i s-a adus, de fapt

Playtech Playtech,
Tara care isi vinde animalele din cauza secetei. Ce acuzatii grave i s-a adus, de fapt

O tara a ajuns sa isi vanda animalele din cauza secetei. Namibia a scos la vanzare 170 de elefanti vii pentru a reduce efectivele acestora de pe teritoriul sau. Populatia oricum este nemultumita pentru ca intre cele doua specii se isca mereu conflicte violente. Namibia vinde 170 de elefanti. Care este motivul Namibia isi vinde . continuă pe Playtech

Un chilipir! Ryan Seacrest isi vinde casa din Beverly Hills cu 85 milioane de dolari!

Ryan Seacrest isi vine casa din Beverly Hills. Doritorii trebuie sa fie cu dare de mana, intrucat pretul luxoasei proprietati se ridica la nu mai putin de 85 de milioane de dolari.

Tara care interzice iesitul din casa dupa ora 21 si in weekend. Covid-19 face ravagii aici

Turcia, ca majoritatea tarilor, este sub impactul devastator al infectiilor cu COVID-19. Numarul mare de infectari au determinat autoritatile turce se instaureze noi reguli care au nemultumit populatia tarii. Turcia instaureaza noi masuri dure DIn cauza numarului mare de noi infectari, Turcia introduce noi reguli restrictive. Restrictiile au generat si un val de nemultumiri in .

Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca. Ce secret a vrut sa divulge despre ea

Un angajat al unei banci din Suceava a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare, dar si o amenda penala de 5000 de lei, dupa ce a incercat sa-i divulge salariul Andreei Esca. Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca Astfel ca Ciprian Ionut Enciu a contactat mai multe .

CORONAVIRUS |Studiu ONU: Peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030 din cauza pandemiei

Din cauza efectelor pe termen lung ale pandemiei de coronavirus, peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030, arata un studiu publicat joi de ONU. Din cauza Covid-19, peste 1.

Sfasietor. Rudele mortilor de COVID-19 acuza cadrele medicale pentru modul in care isi bat joc de pacienti: Mori ca un caine si te pun intr-un sac pe care scrie fara lumanare

Pandemia de COVID-19 a scos si mai mult la iveala neregulile ce se petrec in spitale, la orice ora din zi si din noapte. Daca pana acum, cei mai tineri au stat departe de usile acestor institutii, din pacate, nevoia i-a adus mai aproape de ceea ce nu-si doreau: sa fie izbiti de realitatea dura .

Tara care a interzis deja calatoriile celor care nu se vor vaccina anti-covid-19

In ultima vreme au aparut discutii aprinse despre posibilitatea implementariipasaportului COVID. Primul stat care anunta iminenta implementare era Marea Britanie, in schimb Italia a decis sa faca ea primul pas. Robert Speranza a impus noi restrictii de calatorie, pe baza vaccinului anti-covid si pe obligativitatea acestuia in randul populatiei italiene. Italia conditioneaza calatoriile pe baza .

Socant. Medic chirurg renumit, mort dupa ce a fost refuzat de colegi sa fie operat din cauza infectiei cu COVID-19: Nu era un mos de trimis la groapa

Infectia cu COVID-19 loveste pe toate caile. Recent, un medic chirurg infectat cu COVID-19 a murit dupa ce a stat in agonie timp doua saptamani pentru a se vindeca. Din pacate, barbatul cazuse de curand, motiv pentru care avea nevoie urgenta de o operatie. Pentru ca medicii au refuzat sa intervina in acest sens, starea .

Constanta: Un barbat a amenintat ca se arunca de pe bloc, in toiul noptii, din cauza unei amenzi

Un barbat a amenintat ca se arunca de pe un bloc din Constanta, in noaptea de luni spre marti, din cauza faptului ca, in urma cu putin timp fusese amendat din cauza nerespectarii restrictiilor impuse de.

Suedia inchide liceele timp de o luna din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19

Premierul suedez Stefan Lofven a declaratca liceele din Suedia vor fi inchise timp de o luna, iar cursurile se vor desfasura online, din cauza cresterii numarului de infectari si a deceselor asociate.

Ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca in public. Totul din cauza lui Meghan Markle

Informatii incredibile din Familia Regala a Marii Britanii. S-a aflat ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca atunci cand ies in public. Se pare ca de vina pentru asta ar fi cumnata celor doi, Meghan Markle. Kate Middleton, nevoita sa o imite pe Meghan Markle?! Succesul inregistrat de Meghan Markle in intreaga .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )