Libnet.ro
UNICEF

15:00

Suedia inchide liceele timp de o luna din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19

B1 B1,
Suedia inchide liceele timp de o luna din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19

Premierul suedez Stefan Lofven a declaratca liceele din Suedia vor fi inchise timp de o luna, iar cursurile se vor desfasura online, din cauza cresterii numarului de infectari si a deceselor asociate. continuă pe B1

Suedia inchide liceele timp de o luna. Valul doi al pandemiei, mai puternic decat se asteptau autoritatile

Liceele suedeze urmeaza sa fie inchise timp de o luna, iar orele sa aiba loc online, a anuntat joi premierul Stefan Lofven, in contextul in care al doilea val al pandemiei de COVID-19 este mai puternic in aceasta tara scandinava, relateaza AFP.

Constanta: Un barbat a amenintat ca se arunca de pe bloc, in toiul noptii, din cauza unei amenzi

Un barbat a amenintat ca se arunca de pe un bloc din Constanta, in noaptea de luni spre marti, din cauza faptului ca, in urma cu putin timp fusese amendat din cauza nerespectarii restrictiilor impuse de.

Socant. Medic chirurg renumit, mort dupa ce a fost refuzat de colegi sa fie operat din cauza infectiei cu COVID-19: Nu era un mos de trimis la groapa

Infectia cu COVID-19 loveste pe toate caile. Recent, un medic chirurg infectat cu COVID-19 a murit dupa ce a stat in agonie timp doua saptamani pentru a se vindeca. Din pacate, barbatul cazuse de curand, motiv pentru care avea nevoie urgenta de o operatie. Pentru ca medicii au refuzat sa intervina in acest sens, starea .

CORONAVIRUS |Studiu ONU: Peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030 din cauza pandemiei

Din cauza efectelor pe termen lung ale pandemiei de coronavirus, peste 1 miliard de persoane ar putea trai in saracie extrema pana in 2030, arata un studiu publicat joi de ONU. Din cauza Covid-19, peste 1.

Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca. Ce secret a vrut sa divulge despre ea

Un angajat al unei banci din Suceava a fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare, dar si o amenda penala de 5000 de lei, dupa ce a incercat sa-i divulge salariul Andreei Esca. Barbatul care a primit 1 an de inchisoare din cauza Andreei Esca Astfel ca Ciprian Ionut Enciu a contactat mai multe .

Ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca in public. Totul din cauza lui Meghan Markle

Informatii incredibile din Familia Regala a Marii Britanii. S-a aflat ce o forteaza Printul William pe Kate Middleton sa faca atunci cand ies in public. Se pare ca de vina pentru asta ar fi cumnata celor doi, Meghan Markle. Kate Middleton, nevoita sa o imite pe Meghan Markle?! Succesul inregistrat de Meghan Markle in intreaga .

Valery Giscard dEstaing, fostul presedinte al Frantei, a murit din cauza complicatiilor provocate de COVID-19

Fostul presedinte al Frantei, Valery Giscard dEstaing,a murit, miercuri seara, la varsta de 94 de ani, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus, pe fondul unor probleme cardiace mai.

Accesul la statia de metrou Academia Militara, afectat din cauza unei avarii la o conducta de apa. Trenurile circula normal

In cursul serii de miercuri, una dintre caile de acces in statia de metrou Academia Militara a fost afectata, din cauza unei avarii, la o conducta de apa ce se afla in afara santierului pentur Magistrala 5.

Franta: 3,5 milioane de oameni au ramas fara televiziune si radio din cauza unui incendiu

Aproximativ 3,5 milioane de oameni din sud-estul Frantei au ramas fara televiziune si radio marti, din cauza unui incendiu provocat, noaptea trecuta,pe o platforma a Telediffusion de France TDF),.

Diego Maradona a murit din cauza medicilor? Noile dovezi aparute scot secrete la iveala

Moartea lui Diego Maradona i-a indurerat pe milioane de iubitori ai fotbalului. Cel mai mare fotbalist din istorie s-a stins din viata miercuri, la varsta de 60 de ani. Autoritatile din Argentina au deschis o ancheta pentru a stabili daca personalul medical se poate face vinovat de ucidere din culpa. Iar primele detalii oferite de .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )