Libnet.ro
UNICEF

23:30

Teodor Melescanu, noi detalii despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Suntem pe ultimii metri

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, noi detalii despre mutarea ambasadei la Ierusalim: Suntem pe ultimii metri

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, joi, ca finalizarea analizei privind oportunitatea mutarii ambasadei Romaniei in Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, se afla pe ultimii metri. Stiu. continuă pe Antena3

Noi DETALII despre BOALA de care sufera Silvia Dumitrescu: NU ARE LEAC!

Silvia Dumitrescu a facut dezvaluiri despre boala de care sufera, aceasta declarand trebuie sa urmeze tratament tot timpul. Mie mi s-a intamplat sa ma sune din familie multi, speriati. Eu nu am o viata.

Noi detalii despre retinerea Elenei Udrea si Alinei Bica. Cele doua au fost ridicate in urma solicitarii de extradare trimisa de ministerul Justitiei. Actele au ajuns abia acum

Elena Udrea si Alina Bica sunt in arestul politiei din Costa Rica. Cele doua au fost ridicate de pe strada, legitimate si duse la sectie. in imagini se vede clar cum Elena Udrea este inconjurata de agentii.

Noi detalii despre jandarmerita batuta la protestul din 10 august. A fost trecuta pe tratament psihiatric

Stefania, tanara jandarmerita agresata pe 10 august in Piata Victoriei, s-a prezentat la medic la o luna si jumatate dupa incidentele de la proteste. Tanara acuza atunci dureri cervicale si a fost.

Noi detalii despre femeia care a fost gasita moarta in Arges. Marturia cutremuratoare a mamei Andreei

Parintii Andreei Turlea, tanara ucisa in localitatea argeseana Calinesti, sunt ingenuncheati de durere. Imaginea cu fiica lor zacand intr-o balta de sange in casa nu o vor putea uita vreodata si se.

Sabina Iosub, detalii despre dezbaterea exploziva de la Strasbourg

Dezbatere exploziva despre Romania in aceasta seara la Strasboug. Situatia din tara noastra va fi discutata in comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne. La dezbatere va fi prezent si pr.

Tudorel Toader, noi declaratii despre extradarea Elenei Udrea: Am indeplinit procedurile legale pentru extradare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut noi declaratii legate de extradarea Elenei Udrea. Procedurile legale au fost indeplinite corect, complet si la timp din partea autoritatilor romane. Mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )