Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii despre femeia care a fost gasita moarta in Arges. Marturia cutremuratoare a mamei Andreei

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre femeia care a fost gasita moarta in Arges. Marturia cutremuratoare a mamei Andreei

Parintii Andreei Turlea, tanara ucisa in localitatea argeseana Calinesti, sunt ingenuncheati de durere. Imaginea cu fiica lor zacand intr-o balta de sange in casa nu o vor putea uita vreodata si se. continuă pe Antena3

Noi detalii despre romanul disparut in Istanbul. Ce a facut barbatul timp de o luna

Au aparut noi detalii despre inginerul roman disparut in urma cu o luna in Istanbul. Cand a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas, Salvatore Popescu era imbracat cu hainele din ziua disparitiei, nu.

Noi detalii despre REMANIEREA lui TUDOREL TOADER: Va fi EVALUAT ca ORICE ministru ce ocupa un portofoliu ASUMAT de PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in partid nu s-a discutat despre schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, iar evaluarea acestuia se va face la fel ca in cazul unui ministru.

TRAGEDIE in Romania: S-a spanzurat! Adevarul despre MOARTEA care a socat Romania

Noi detalii despre cazul mortii Biancai Hincu, tanara de 17 ani din Husi, care a fost descoperita spanzurata pe 10 septembrie. Tanara a disparut dupa o cearta aprinsa cu sora ei, Pamela. Pentru ca cearta a.

Femeie gasita moarta, cu mai multe rani pe corp. Anchetatorii iau in calcul ipoteza unei crime

Descoperire socanta intr-o localitate din Arges. O femeie de 30 de ani, mama a doi copii mici, a fost gasita de parintii ei fara suflare, cu mai multe rani pe corp. Femeia se afla in divort cu sotul.

Un asistent de pe ambulantaa DISPARUT! Masina barbatului a fost gasita in flacari (FOTO)

Ioan Vlad, in varsta de 44 de ani, asistent de pe ambulanta din Maramures, a fost dat disparut de familia lui dupa ce luni a plecat spre Cluj. Masina barbatului a fost gasita in flacari insa nici urm.

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul

Noi informatii socante ies la iveala despre romanul care a disparut in urma cu o luna in Istanbul. Surse apropiate familiei sustin ca barbatul a fost gasit pe o strada din cartierul Besiktas. Era imbr.

Dezvaluire socanta despre soferul care a provocat tragedia pe DN1, soldat cu trei morti

Dezvaluire socanta despre soferul care a provocat tragedia din judetul Cluj, soldat cu trei morti. Se pare ca acesta ar fi consumat droguri inainte de a intra pe contrasens si a provoca cumplitul.

Detalii despre crima din Arges. Socrul tinerei ucise: A prins-o cu altul in fapt

Se strange lantul in jurul suspectilor, in cazul femeii de 30 de ani, care a fost gasita fara suflare in locuinta sa. Fostul sot este principalul suspect si a fost deja retinut pentru 24 de ore.

LOVITURA pentru BIANCA DRAGUSANU! Marele secret al DESPARTIRII de Victor Slav: A fost prinsa la atelierul de croitorie

Noi detalii despre motivele despartirii dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu au iesit la suprafata. Motivul invocat de blondina pentru despartire a fost lipsa de timp petrecut impreuna si instalarea.

LOVITURA pentru BIANCA DRAGUSANU! Marele secret al DESPARTIRII de Victor Slav: A fost prinsa la atelierul de croitorie in timp ce...

Noi detalii despre motivele despartirii dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu au iesit la suprafata. Motivul invocat de blondina pentru despartire a fost lipsa de timp petrecut impreuna si instalarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )