Libnet.ro
UNICEF

13:45

Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din UE chiar si fara un acord

Adevărul Adevărul,
Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din UE chiar si fara un acord

Uniunea Europeana UE) trebuie sa stie ca Marea Britanie o poate parasi chiar si fara un acord, a declarat premierul britanic Theresa May, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

Theresa May sustine ca Marea Britanie este pregatita sa iasa din Uniunea Europeana chiar si fara un acord

Uniunea Europeana UE) trebuie sa stie ca Marea Britanie o poate parasi chiar si fara un acord, a declarat premierul britanic Theresa May, potrivit Reuters. Uniunea Europeana nu trebuie sa aiba nici o.

Theresa May: SUA si Marea Britanie vor dialoga cu Rusia intr-o pozitie de forta si unitate

Zeci de mii de protestatari la Londra, fata de vizita presedintelui american SUA si Marea Britanie au convenit sa dea dovada de forta si unitate in dialogul lor cu Rusia, a anuntat vineri premierul britanic Theresa May, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele american Donald Trump, relateaza Reuters si AFP.

DECIZIE de ULTIMA ORA privind un nou REFERENDUM pe tema BREXIT: Romanii din Marea Britanie, DIRECT afectati...

Nu va exista un al doilea referendum privind iesirea Marii Britanii din UE, a declarat luni purtatorul de cuvant al premierului britanic Theresa May. Publicul britanic a votat sa paraseasca Uniunea European.

Theresa May: UE trebuie sa stie ca ne pregatim si pentru o iesire fara un acord de Brexit

Theresa May a declarat miercuri ca Marea Britaniei trebuie sa spuna clar Uniunii Europene ca se pregateste si pentru o iesire fara un acord cu UE, chiar daca isi doreste un acord de Brexit, transmite Reuters.

Un islamist radical, gasit vinovat ca a vrut sa o decapiteze pe Theresa May

Un sustinator al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) a fost gasit vinovat de faptul ca a vrut sa o decapiteze pe sefa Guvernului britanic Theresa May, intr-un atentat sinucigas, de catre tribunalul penal.

Theresa May face concesii pentru adoptarea planului sau cu privire la Brexit si evitarea unei rebeliuni a euroscepticilor din partidul sau

Premierul britanic Theresa May a reusit luni sa treaca peste un hop, primind un vot favorabil pentru proiectul sau de lege privind regimul vamal dupa Brexit, un vot obtinut cu pretul unor concesii pentru eurosceptici si unei noi demisii din Cabinetul sau de ministri, transmite agentia de presa Belga.

Brexit: Parlamentul britanic voteaza pentru o politica vamala independenta post-Brexit/ nca un ministru britanic demisioneaza din echipa premierului Theresa May

Guto Bebb, ministru de rangul al doilea insarcinat cu achizitiile in ministerul britanic al apararii, a demisionat luni din echipa guvernamentala condusa de prim-ministrul Theresa May, anunta postul BBC, preluat de Reuters.

Brexit: Parlamentul britanic voteaza pentru o politica vamala independenta post-Brexit / nca un ministru britanic demisioneaza din echipa premierului Theresa May

Guto Bebb, ministru de rangul al doilea insarcinat cu achizitiile in ministerul britanic al apararii, a demisionat luni din echipa guvernamentala condusa de prim-ministrul Theresa May, anunta postul BBC, preluat de Reuters.

Planul Chequers privind iesirea din UE, incoltit din toate partile: Saptamana test pentru Theresa May

Guvernul conservator condus de Theresa May va incerca in cursul acestei saptamani sa relanseze negocierile legate de Brexit cu Bruxellesul si sa-i tempereze pe euroscepticii de la Londra, foarte nemultumiti de strategia aleasa pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, comenteaza AFP.

Theresa May: Trump mi-a spus sa dau in judecata Uniunea Europeana

Premierul britanic Theresa May a declarat ca presedintele american Donald Trump a indemnat-o anterior sa dea in judecata Uniunea Europeana ca parte a strategiei privind Brexit-ul, dezvaluind un sfat despre care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )