Libnet.ro
UNICEF

05:30

Trafic restrictionat pe A2. Pe ce sectoare de drum se repara carosabilul

Adevărul Adevărul,
Trafic restrictionat pe A2. Pe ce sectoare de drum se repara carosabilul

Mai multe sectoare de drum de pe Autostrada Soarelui sunt restrictionate vineri, 5 iunie, din cauza reparatiilor la carosabil. Soferii sunt sfatuiti de politisti sa respecte semnalizarile instituite temporar si sa reduca viteza de deplasare. continuă pe Adevărul

Caz cutremurator in Maramures: Mai multe persoane vulnerabile, RAPITE din gari si tinute in SCLAVIE, sub lacat. DIICOT a intervenit de urgenta (FOTO)

O grupare specializata in trafic de persoane a fost destructurata joi de procurorii DIICOT in judetul Maramures. Mai multe persoane vulnerabile erau sechestrate si exploatate in mod brutal de un grup.

Romania, in fruntea tarilor UE cu cele mai multe victime ale accidentelor rutiere. Cate accidente au loc la noi, in ce luni, in ce zile si cine le provoaca cel mai des. Judetele cele mai periculoase pentru sofat

Cand mi-am lovit prima masina o Dacie veche, cumparata in rate de la un prieten), eram intr-o parcare de supermarket si ma grabeam spre casa. Am dat in spate fara sa ma gandesc ca o soferita tocmai parcase perpendicular pe directia mea de mers. I-am indoit femeii portiera. Nimic serios, dar a trebuit sa chemam Politia, care a venit rapid, a facut fotografii, schite si tot tacamul prevazut in legea care opera atunci. Habar nu aveam ca tocmai intrasem in statisticile privind accidentele usoare. Joi, INS a publicate datele privind accidentele rutiere pe 2019. in Romania au avut loc anul trecut 31. 146 accidente de circulatie cauzatoare de vatamari corporale. Cele mai multe au avut loc in interiorul localitatilor. Doar 10% din accidente au loc pe fondul intunericului. Aproape 85% au loc pe carosabil uscat. in zilele de weekend, vinerea au loc cele mai multe accidente.

Italia: Medicii spun ca noul coronavirus a blocat spitalele si poate duce la mai multe decese decat pandemia 500 de mii de operatii amanate

Medicii italieni trag un semnal de alarma privind blocarea spitalelor de epidemia de coronavirus si spun ca exista riscul de a avea mai multe decese ca urmare a neasigurarii in conditii normale a actului medical decat decesele rezultate in urma pandemiei, potrivit Il Giornale. Presedintele asociatiei bolnavilor de cancer: Riscul ca ei sa moara s-a triplat in aceasta pandemie. Au fost externati peste noapte si trimisi acasa, la sute de kilometri, sa astepte Costurile carantinei cresc inegalitatile dintre generatii. Tinerii vor plati factura economica .

Statutul Companiei Nationale de Investitii, modificat astfel incat sa poata desfasura lucrari in mai multe domenii

Guvernul a modificat, in sedinta de joi, statutul Companiei Nationale de Investitii astfel incat sa poata desfasura, in exercitiul financiar urmator, proiecte in mai multe domenii. Astfel, CNI va putea face lucrari si la institutii de invatamant preuniversitar, dar si la unitati sanitare din mediul rural.

Pfizer investeste 500 milioane USD in mai multe companii mici si medii de biotehnologie

Pfizer, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume cu o istorie de peste 150 de ani, a anuntat saptamana aceasta ca va investi 500 de milioane de dolari in mai multe companii de dimensiuni mici si medii de biotehnologie, listate la bursa si care desfasoara programe promitatoare de testare clinica a unor medicamente.

Pfizer investeste 500 milioane de dolari in mai multe companii mici si medii de biotehnologie

Pfizer, una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume cu o istorie de peste 150 de ani, a anuntat saptamana aceasta ca va investi 500 de milioane de dolari in mai multe companii de dimensiuni mici si medii de biotehnologie, listate la bursa si care desfasoara programe promitatoare de testare clinica a unor medicamente.

MAI: Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker

Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker, dupa ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achizitie si furnizare, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI) intr-un comunicat.

Jay-Z a cumparat o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a il omagia pe George Floyd

Rapperul si antreprenorul Jay-Z a cumparat alaturi de un grup de avocati, activisti si victime ale violentelor politienesti o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a-l.

Accident la Butimanu, cu patru masini implicate. Mai multe persoane au ajuns la spital

Mai multe persoane au fost transportate la spital, miercuri, in urma unui accident. Patru autoturisme s-au ciocnit in comuna Butimanu.

Cod portocaliu de ploi si caderi de grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod portocaliu de ploi, cu caderi de grindina si descarcari electrice in mai multe localitati din judetul Valcea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )