Libnet.ro
UNICEF

14:15

Trenurile vor continua sa circule zilnic pe cea mai veche cale ferata montana de pe teritoriul tarii

Hotnews Hotnews,
 Trenurile vor continua sa circule zilnic pe cea mai veche cale ferata montana de pe teritoriul tarii

Sectia Oravita - Anina M925), prima linie montana de pe teritoriul tarii noastre, a fost la un pas de inchidere, iar garniturile ar fi urmat sa circule doar pe baza de precomanda, din partea a cel putin 30 de doritori. Mai multe asociatii din Banat au reusit sa salveze cel putin pentru moment linia. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat duminica, pe pagina sa de Facebook, ca trenul Oravita - Anina va continua sa circule zilnic si dupa intrarea in vigoare a noului Mers al Trenurilor, pe 15 decembrie. continuă pe Hotnews

Cea mai veche si mai spectaculoasa ruta de cale ferata din Romania nu va fi inchisa de CFR

Marcel Vela, ministrul de Interne, a primit asigurari de la noul ministru al Transporturilor, Nicolae Bode, ca trenul Anina-Oravita va circula normal.

Iohannis: Elaborarea si aprobarea bugetului pentru 2020, cea mai importanta actiune politica a Guvernului din acest an Ce crede presedintele despre inghetarea indemnizatiilor bugetare (VIDEO)

Elaborarea si aprobarea Legii bugetului de stat pentru anul 2020 reprezinta cea mai importanta actiune politica a Guvernului din acest an, considera presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca a.

Tarile UE cu cea mai scazuta rata de vaccinare impotriva gripei in randul varstnicilor

Cea mai scazuta rata de vaccinare impotriva gripei in randul persoanelor de 65 de ani si peste din Uniunea Europeana s-a inregistrat in 2017 in Estonia, Letonia, Slovenia, Slovacia, Lituania si Romania, fata de o medie de 44,3% la nivelul Uniunii Europene, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat), relateaza Agerpres.

Nota de plata pentru Neagu-dependenta! Cea mai dura veste dupa Romania-Rusia: Pe Cristina o doare genunchiul

Cristina Neagu a evoluat doar 32 de minute la debutul Romaniei in Grupa Principala II, contra Rusiei, insa Tomas Ryde a venit cu precizari ingrijoratoare la finalul partidei, anuntand ca cea mai buna handbalista a lumii se resimte dupa efortul depus la Kumamoto. Danezul a lasat sa se inteleaga ca liderul echipei tricolore ar putea rata chiar urmatorul meci, de marti, contra Suediei.

Reteta Alba ca zapada. Cea mai cautata reteta de Craciun VIDEO

RETETE DE CRACIUNDeliciul copilariei noastre: Prajitura Alba ca zapada, este cea mai cautata reteta de Craciun. Voua cine v-o pregatea: mama sau bunica? Iata o reteta Alba ca zapada care sa-ti aduca aminte de zil.

Mercedes va plati cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie

Echipa Mercedes va achita pentru sezonul viitor cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie, aproape 5,5 milioane de dolari.

VIDEO Grav accident pe cea mai aglomerata sosea din Romania. Motivul pentru care salvatorii au fost nevoiti sa-si duca in spate echipamentele necesare

Traficul a fost intrerupt mai bine de doua ore pe cea mai aglomerata portiune de sosea nationala, DN 1, la iesirea din Cluj. Asta dupa ce un grav accident de circulatie a avut loc aici, sambata, 7 decembrie.

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Cum a fost transformat un vechi cinematograf

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Un fost cinematograf din Iasi a fost renovata pentru prima data de la darea in functiune.

Grupul Aramco a atras 25,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala din lume

Gigantul producator saudit de petrol Aramco a stabilit pretul actiunilor sale la nivelul superior al intervalului tintit, in cea mai mare oferta publica initiala din lume in care a atras 25,6 miliarde de dolari, peste recordul anterior, de 25 de miliarde de dolari, atins de grupul chinez de comert electronic Alibaba in 2014.

KLAUS IOHANNIS: NATO este cea mai puternica alianta din toate timpurile

Alianta Nord Atlantica este cea mai puternica alianta din toate timpurile, care a rezistat foarte bine timp de 70 de ani, a spus, ieri, presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, dupa participarea la summit-ul NATO de la Londra, care a avut loc saptamana aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )