Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mercedes va plati cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mercedes va plati cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie

Echipa Mercedes va achita pentru sezonul viitor cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie, aproape 5,5 milioane de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Cum a fost transformat un vechi cinematograf

A fost inaugurata cea mai mare sala de spectacole din Moldova. Un fost cinematograf din Iasi a fost renovata pentru prima data de la darea in functiune.

Grupul Aramco a atras 25,6 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala din lume

Gigantul producator saudit de petrol Aramco a stabilit pretul actiunilor sale la nivelul superior al intervalului tintit, in cea mai mare oferta publica initiala din lume in care a atras 25,6 miliarde de dolari, peste recordul anterior, de 25 de miliarde de dolari, atins de grupul chinez de comert electronic Alibaba in 2014.

Bank of China, a patra cea mai mare banca din lume, vine in Romania. Data oficiala a lansarii

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, isi va lansa oficial operatiunile in Romania in data de 16 decembrie.

Sondaj: Igor Dodon, politicianul care se bucura de cea mai mare incredere

Presedintele Igor Dodon este personalitatea politica in care au cea mai mare incredere respondentii unui sondaj realizat de Fondul Opiniei Publice. Seful statului, care a fost mentionat de catre 26% din intervievati, este urmat de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, ex-premierul Maia Sandu, pentru care s-au pronuntat aproape 24% din respondenti, transmite IPN.

UNICEF pregateste cea mai mare strangere de fonduri din istorie pentru copiii din tarile aflate in razboi

Un copil din patru de pe planeta traieste in tari aflate in razboi sau afectate de dezastre naturale. UNICEF se pregateste sa lanseze pentru 2020 cea mai mare strangere de fonduri din istorie in cursul anului viitor pentru mai bine de 59 de milioane de copii aflati la nevoie in 64 de tari din lume.

Dacian Ciolos, reales presedinte al PLUS: imi doresc ca data viitoare sa nu mai vorbim despre un partid de lider, asta este cea mai mare vulnerabilitate a noastra

Fostul premier Dacian Ciolos a fost reales, sambata, presedinte al PLUS. El a fost singurul candidat si a fost validat la sefia partidului in cadrul Conventiei Nationale a partidului. Ciolos a spus ca isi doreste ca data viitoare sa nu se mai vorbeasca de un partid de lider, pentru ca acest lucru este cea mai mare vulnerabilitate a PLUS, sustinand ca este ultima data cand candideaza la conducerea partidului singur.

Wozniacki se retrage din tenis, la doar 29 de ani, la turneul la care a dat cea mai mare batalie a carierei, cu Simona Halep

Daneza Caroline Wozniacki a anuntat, vineri, ca Australian Open 2020 va fi ultimul turneu din cariera sa. Fostul lider mondial se va desparti de lumea tenisului profesionist pe terenurile care i-au adus, in 2018, singurul titlu de Mare Slem al carierei.

Formula 1: Mercedes va plati o taxa de participare record pentru sezonul viitor

Echipa Mercedes va achita pentru sezonul viitor cea mai mare taxa de participare in Formula 1 din istorie, aproape 5,5 milioane de dolari, informeaza autosport. com.

VIDEO Ciolos, dupa ce Nicusor Dan a fost desemnat candidatul USR la Primaria Capitalei: intelegerea noastra a fost sa avem cate un candidat din partid, nu un candidat independent. Vom discuta luni - UPDATE

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, spune ca va discuta luni cu reprezentantii USR despre candidatul pentru Primaria Capitalei, in conditiile in care cele doua partide hotarasera sa aiba cate un candidat care sa provina din partid, si nu un candidat din afara partidului, asa cum este Nicusor Dan. Ciolos a mai spus ca ar trebui sa existe un proces de selectie, astfel incat sa fie desemnat candidatul care are cea mai mare sustinere si s-a declarat convins ca Vlad Voiculescu, candidatul PLUS, ar putea castiga o astfel de selectie.

VIDEOCea mai mare comunitate de mame din Romania a pornit o campanie umanitara pentru Maternitatea Ramnicu Valcea. Miza: 360.000 euro in sase zile

O comunitate de mamici din Romania si-a propus sa reuseasca in sase zile ce autoritatile nu au fost capabile in ultimii 35 de ani - si anume sa reabiliteze o parte din Maternitatea din Ramnicu Valcea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )