Libnet.ro
UNICEF

11:17

Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu: Voi prezenta doamnei prim-ministru posibilele solutii de urmat (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader, despre legea recursului compensatoriu: Voi prezenta doamnei prim-ministru posibilele solutii de urmat (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni dimineata ca va avea o intrevedere cu premierul Viorica Dancila in care se va discuta despre legea recursului compensatoriu si efectele acestor masuri si i. continuă pe B1

Toader, despre intalnirea cu Dancila pe tema recursului compensatoriu: Voi prezenta evaluarea consecintelor recursului si solutiile de urmat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni dimineata, ca azi se va intalni cu premierul Viorica Dancila si ii va prezenta o evaluare a consecintelor Legii recursului compensatoriu, dar si solutiile de urmat.

Tudorel Toader ii prezinta, luni, premierului Viorica Dancila, propuneri in cazul legii recursului compensatoriu, care a scos din puscarii infractori periculosi ce au recidivat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toade, ii va prezenta, luni, premierului, Viorica Dancila, o serie de propuneri privind imbunatatirea situatiei create de eliberarea, inainte de termen, a numerosi infractori, in.

Cum a scapat din puscarie, pe baza recursului compensatoriu, recidivistul care a talharit si a zdrobit in bataie un batran de 75 de ani din Galati

Inainte de a se aplica legea recursului compensatoriu judecatorii i-au refuzat lui Marcel Tabac eliberarea conditionata deoarece n-a dat semne de indreptare. Cele 108 zile castigate de condamnat nu mai pot fi adaugate la o noua eventuala pedeapsa pentru ca, legal, sunt considerate reparatie morala pentru aglomeratia din penitenciar.

Tudorel Toader urmeaza sa ii prezinte luni premierului Viorica Dancila propuneri in privinta legii recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa ii prezinte, luni, premierului Viorica Dancila o analiza privind consecintele Legii recursului compensatoriu, precum si propuneri de imbunatatire a situatiei.

PNL: Tudorel Toader se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu. intr-o.

Tudorel Toader, asteptat sa vina astazi cu o propunere privind recursul compensatoriu dupa valul de violente comise de condamnati eliberati mai devreme din puscarii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar urma sa ii prezinte luni premierului Viorica Dancila o analiza, dar si propuneri legislative si si non-legislative cu privire la controversata lege a recursului compensatoriu adoptata de majoritatea PSD-ALDE. Aceasta a devenit dintre principalele teme de pe agenda publica din ultima perioada in urma valului de infractiuni cu violenta comise de condamnati eliberati in baza acestui act normativ.

Propunerile in privinta legii recursului compensatoriu vor fi prezentate maine

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, urmeaza sa ii prezinte, luni, premierului Viorica Dancila o analiza privind consecintele Legii recursului compensatoriu, precum si propuneri de imbunatatire a situatiei.

Tudorel Toader, mesaj crucial in scandalul din Justitie

Ministrul Justitiei se intalneste luni cu premierul Viorica Dancila pentru a-i da solutiile in privinta legii recursului compensatoriu, masura ce a starnit un scandal urias prin efectele sale. Astazi.

Tudorel Toader, amenintat cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Sindicatele din penitenciare il acuza de dezinformare pe ministrul Justitiei

Sindicatele din penitenciare l-au avertizat vineri pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ca furnizarea de informatii false se pedepseste cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, afirmatia fiind facuta in contextul in care ministrul a declarat miercuri ca autorul faptei de la Medias nu face parte din categoria celor care au beneficiat de recursul compensatoriu, lucru total neadevarat, avand in vedere ca este recidivist.

Tudorel Toader a jucat in Men in Black

Tudorel Toader a jucat in filmul Men in Black din 1997, dar nu imi este clar daca era om sau extraterestru si prin urmare nu inteleg daca ii displace eliberarea puscariasilor prin recursul compensatoriu sau din contra, il agreeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 11:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )