Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tudorel Toader, replica-fulger pentru presedintele Iohannis

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader, replica-fulger pentru presedintele Iohannis

Tudorel Toader a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Parlament cu presedintele Senatului, Liviu Dragnea, ca remarcile presedintelui Klaus Iohannis in cazul cererii de revocare a lui Augustin. continuă pe Antena3

Replica ministrului Tudorel Toader dupa ce presedintele a anuntat ca nu va da un raspuns imediat la cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Tudorel Toader a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu va lua o decizie cu privire la revocarea procurorului general pana cand judecatorii nu vor solutiona plangerea depusa in instanta.

Tariceanu, despre o eventuala remaniere a ministrului Tudorel Toader: Eu nu ma pot opune

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca Tudorel Toader s-a remarcat foarte mult ca ministru al justitiei, insa in cazul in care PSD il va remania, el nu se poate opune. Tudorel.

Tudorel Toader, replica dupa acuzatiile lui Klaus Iohannis: Seful statului cunoaste bine care sunt limitele legii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a acuzat ca cererea sa de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General e un demers aiuritor, in.

Tudorel Toader, convocat DE URGENTA de Liviu Dragnea, dupa anuntul presedintelui Iohannis

Se incing spiritele in guvern! Liviu Dragnea l-a convocat de urgenta pe Tudorel Toader in biroul sau, dupa acuzele aduse de presedintele Iohannis la adresa ministrului Justitiei. Cei doi discuta in biroul.

Iohannis, despre talmes-balmesul provocat de Tudorel Toader prin cererea de revocare a lui Augustin Lazar: penibila faza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca se va pronunta asupra cererii de revocare a procurorului general si de numire a Adinei Florea la DNA doar dupa decizia judecatorilor. Seful statului a catalogat drept faza penibila scandalul din jurul procedurii declansate de Tudorel Toader.

Tudorel Toader, raspuns FULGER pentru Klaus Iohannis, dupa ce a fost numit INFRACTOR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a numit infractor si penibil. Mi se pare total gresita solicitarea de revocare, gresita din punct de vedere po.

Tudorel Toader, din nou ironic la adresa presedintelui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde ironic presedintelui Klaus Iohannis pe tema revocarii procurorului general Augustin Lazar. intrebat de jurnalisti cum raspunde acuzatiei ca ar actiona in afara cadrului legal, Toader a raspuns: Nu stiu ce argumente aveti sa nu il credeti, chiar fara sa cercetati, ca la Biblie.

Ce au discutat, de fapt, Tudorel Toader si Liviu Dragnea

Tudorel Toader a avut, marti, o intrevedere la Palatul Parlamentului, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei a declarat ca au discutat despre decizia pe care urmeaza sa o ia CCR.

Comisarul european Vera Jourova vine la Bucuresti pentru discutii cu Tudorel Toader: n cteva zile, vom publica o opinie despre modificarea legilor justitiei / Sunt ntotdeauna optimista si iubesc Romnia

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, a declarat marti ca va efectua o vizita in Romania peste 10 zile, in cadrul careia se va intalni cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Oficialul european a precizat, intr-o declaratie pentru business-review. eu, ca executivul european va publica in cateva zile o opinie legata de cele mai recente schimbari la Legile Justitiei si a subliniat ca independenta judecatorilor este esentiala pentru dezvoltarea democratica a unei tari.

Tudorel Toader a facut ANUNTUL privind ordonanta pentru amnistie si gratiere: Cand scapa Liviu Dragnea de PUSCARIE (VIDEO)

Tudorel Toader pastreaza suspansul privind ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Ministrul Justitiei a refuzat marti, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea, sa raspunda daca va da sau nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )