Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tudorel Toader si-a luat concediu in plin scandal pe Legile Lustitiei

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader si-a luat concediu in plin scandal pe Legile Lustitiei

Ministrul Justitiei si-a luat concediu in plin scandal pe Legile Justitiei si dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia. Toader trebuie sa rezolve prima problema gasita de Comsia de la Venetia,. continuă pe Antena3

Tudorel Toader si-a luat concediu de odihna in plin scandal legat de OUG pe legile justitiei: Ce mesaj a publicat ministrul pe Facebook (FOTO)

UPDATE: Asa cum a promis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la o ora de la postare a sters de pe pagina sa de Facebook, mesajul privind avizul pe care urmeaza sa il dea Comisia de la Venetia cu privire la OUG.

Raspunsul lui Toader dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Ministrul Justitiei si-a luat concediu de odihna

Tudorel Toader se afla luni si marti in concediu de odihna, in conditiile in care Comisia de la Venetia a criticat dur legile justitiei, iar presedintele i-a cerut demisia. Potrivit agendei sale, ministrul va derula miercuri activitati de coordonare interna la sediul MJ, iar joi si vineri va fi iar in concediu, scrie Mediafax.

Tudorel Toader a publicat un mesaj care ,,va fi sters peste o ora si a plecat in concediu

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a publicat un mesaj pe pagina de Facebook despre OUG 92 privind legile justitiei si raportul Comisiei de la Venetia, ca urmeaza sa fie publicat luni. In mod inedit, el a precizat ca va sterge mesajul dupa o ora,.

Victor Ciorbea, ironic, dupa ce a plecat in concediu in plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei: in urma cu mai bine de 60 de ani, parintii mei s-au inteles cu parintii celor care conduc Coalitia sa se dea o OUG

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, sustine ca toate sesizarile primite de institutia pe care o conduce sunt analizate, desi el este plecat in concediu. Am dat in lucru absolut tot. Totul este in.

Tudorel Toader: OUG pe legile justitiei nu se aplica retroactiv

Ministrul justitiei Tudorel Toader precizeaza duminica, intr-o postare pe Facebook, ca ordonanta de urgenta adoptata de Guvern pentru modificarea legilor justitiei nu se poate aplica retroactiv, astfel ca aceasta nu afecteaza stabilitatea dobandita in conditiile legii a procurorilor.

Tudorel Toader face cteva simple precizari dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: OUG pe legile justitiei nu se aplica retroactiv si e n acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Ministrul justitiei Tudorel Toader precizeaza duminica, intr-o postare pe Facebook, ca ordonanta de urgenta adoptata de Guvern pentru modificarea legilor justitiei nu se poate aplica retroactiv, astfel ca aceasta nu afecteaza stabilitatea dobandita in conditiile legii a procurorilor. De asemenea, el sustine ca in lipsa ordonantei ar fi intrat in vigoare prevederile din lege privind pensionarea anticipata a magistratilor, contrar ingrijorarilor prezidentiale si recomandarilor Comisiei de la Venetia.

Ludovic Orban, despre OUG pe Legile Justitiei: E mult prea putin demisia lui Tudorel Toader. PSD-ALDE ne arunca la PERIFERIA EUROPEI (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca demisia lui Tudorel Toader este prea putin fata de modificarile Legilor justitiei, care risca sa arunce Romania la periferia Europei. Am cerut.

SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

Jurnalista Sorina Matei lanseaza acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a negat ca OUG pe Legile Justitiei ii apartine. Cred ca nici calitatea de reprezentant la.

Tudorel Toader: Nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor, dar si a OUG pe legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a dat luni pe Facebook un nou raspuns celor care nu vor sa priceapa, precizand ca nu poti sa te declari impotriva pensionarii anticipate a magistratilor la 20 de ani de.

Tudorel Toader, mesaj enigmatic pe Facebook: Acest mesaj va fi sters peste o ora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a publicat un nou mesaj pe Facebook, dupa ce presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a cerut demisia in contextul emiterii OUG pe Legile Justitiei, act care a fost criticat de Comisia de la Venetia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )