Libnet.ro
UNICEF

22:00

UPDATE Microbuz din Romnia, implicat ntr-un accident rutier n Slovacia: cinci raniti / MAE: Un romn ranit grav, ceilalti patru au leziuni superficiale

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Microbuz din Romnia, implicat ntr-un accident rutier n Slovacia: cinci raniti / MAE: Un romn ranit grav, ceilalti patru au leziuni superficiale

Cel putin cinci cetateni romani au fost raniti dupa ce un microbuz inmatriculat in Romania a intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din Slovacia, informeaza presa slovaca, potrivit Mediafax. UPDATE: MAE anunta ca, in urma accidentului din Slovacia, un roman a fost ranit grav si transportat de urgenta la un spital din Bratislava. Ceilalti patru romani raniti au suferit leziuni superficiale. continuă pe Hotnews

Un primar din Vaslui implicat intr-un grav accident rutier. Soferul vinovat, un batran de 70 de ani, manca inghetata in timp ce conducea

Primarul comunei vasluiene Garceni, Sorin Scutelnicu, a fost implicat intr-un grav accident rutier produs vineri, 21 septembrie, pe raza comunei Pungesti.

Trei persoane ranite intr-un accident rutier produs in Galati

Trei persoane ranite au ajuns la Spitalul Municipal Tecuci, in urma unui accident rutier petrecut pe varianta de ocolire a localitatii, se arata intr-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul Judetean de.

FOTO Accident rutier grav in centrul municipiului, produs de soferul unei masini cu volan pe dreapta

Un tanar grabit a provocat un accident rutier grav pe Strada Mihai Eminescu din municipiul Deva. Trei autoturisme au fost implicate in coliziune, iar un taximetrist a ajuns in spital.

Tragedie in lumea sportului! Doi handbalisti AU MURIT intr-un accident rutier! Alti doi au ajuns la spital

Tragedie in lumea sportului! Doi handbalisti au murit si alti doi au fost raniti intr-un grav accident rutier. Accidentul s-a petrecut in Spania. Sportivii Marti Batalle Garcia, jucator la echipa BM.

Doi handbalisti spanioli au murit ntr-un accident rutier produs n drum spre un meci de fotbal

Doi handbalisti au murit si un alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe o autostrada din Spania. Cei patru sportivi, in varsta de 19 ani, calatoreau spre Girona pentru a asista la un meci de fotbal.

FOTO Accident rutier grav pe centura Caracalului. Un barbat a decedat

Traficul este deviat de pe DN 6, variata de ocolire a orasului Caracal, dupa ce un grav accident de circulatie s-a produs joi-dimineata, 20 septembrie 2018.

VIDEO Accident rutier grav pe centura Caracalului. Un barbat a decedat

Traficul este deviat de pe DN 6, variata de ocolire a orasului Caracal, dupa ce un grav accident de circulatie s-a produs joi-dimineata, 20 septembrie 2018.

Doi soferi, raniti intr-un accident rutier, dupa ce unul dintre ei nu a acordat prioritate de trecere

Doi soferi au fost raniti, marti, dupa ce unul dintre ei nu a acordat prioritate de trecere. Politistii au dechis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Un mistret a provocat un accident rutier soldat cu o victima. Un sofer a lovit animalul si a ajuns cu masina intr-un lan de porumb

Un conducator auto de 60 de ani nu a observat la timp mistretul si l-a lovit in plin, pierzand apoi controlul volanului, astfel ca a ajuns cu masina intr-un lan de porumb. O pasagera din autovehicul a suferit mai multe traumatisme si a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Accident rutier grav, in noaptea de marti spre miercuri, la Galati. Un student in varsta de 20 de ani a murit

Tragedia s-a petrecut pe strada Domneasca in apropierea caminelor studentesti), in imprejurari care, cel putin deocamdata, nu au fost elucidate. Soferul era singur in masina. Baiatul era fiul unui cunoscut politist de la Rutiera din Galati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )