Libnet.ro
UNICEF

01:05

Verdict final intr-unul dintre cele mai longevive procese de coruptie din Romania. 12 ani de judecata si o paguba pentru stat de peste 200.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Verdict final intr-unul dintre cele mai longevive procese de coruptie din Romania. 12 ani de judecata si o paguba pentru stat de peste 200.000 de euro

Judecatorii au finalizat cazul inspectorului fiscal Eduard Miloiu si a oamenilor de afaceri cu care a pus la cale o schema infractionala pentru eludarea statului roman. Acestia inregistrau in contabilitate operatiuni comerciale fictive, iar Miloiu intocmea rapoarte de inspectie fiscala false. continuă pe Adevărul

Consultant in turism: Sezonul estival 2018, unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani

Sezonul estival 2018 a generat incasari cu pana la 25% mai mari datorita, in principal, voucherelor de vacanta si intensificarii rutelor de zbor intern, dar si intrarii pe piata a unor companii aeriene care conecteaza Europa de mai multe orase din.

Trenurile care vor face o oprire suplimentara la Negreni, unul dintre cele mai vechi targuri din Ardeal

Sase trenuri vor face o oprire suplimentara de joi, 11 octombrie, pana duminica, 14 octombrie, inclusiv in centrul satului Negreni, unde se desfasoara unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania.

Separatoare pe E85. Una dintre cele mai bune vesti din ultima vreme

Bat soseaua spre Moldova deja de niste ani buni. Si, asa cum te-ai putea astepta de la cea mai saraca zona din tara, este legata prin relativ) cele mai proaste drumuri facute vreodata.

Caz socant intr-unul dintre cele mai civilizatestate din lume! Studenta, desfiguratade iubit dintr-unun motiv incredibil

Melissa Gentz, in varsta de 22 e ani, este o studenta din Brazilia, care a fost batuta cu bestialitate de logdnicul ei Eric Bretz, in varsta de 25 de ani. Victima s-a filmat si a postat pe Instagram.

5 dintre cele mai smart produse pentru casa si birou care incontestabil fac viata mai usoara

Era multitehnologica inseamna si solutii dintre cele mai ingenioase pentru lucruri care pana acum cateva decenii nici macar nu erau catalogate ca probleme. Intr-un prezent tot mai aglomerat de termene limite si ideea de a face cat mai mult intr-o.

Incepand de miercuri, 10 octombrie, timp de patru saptamani consecutive, Adevarul iti aduce cateva dintre cele mai iubite mistere politiste marca Agatha Christie

Seria de carte politista Agatha Christie va fi distribuita pe parcursul lunii octombrie in reteaua de presa impreuna cu ziarul Adevarul, incepand de miercuri, 10 octombrie. Pachetele ziar si carte vor costa 16,99 lei si fiecare dintre acestea se vor putea gasi la chioscuri timp de cate doua saptamani, in limita stocului disponibil.

Unul dintre cele mai vechi teatre de papusi din tara a castigat doua premii la Festivalul International de Animatie Sub bagheta lui Merlin

Un spectacol al Teatrului de Papusi Puck din Cluj-Napoca a castigat doua premii la Festivalul International Sub bagheta lui Merlin de la Timisoara.

Valoarea fuziunilor si achizitiilor din Romnia, n crestere. Cele mai mari tranzactii

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a avut o vara fierbinte in trimestrul al treilea, cu tranzactii a caror valoare anuntata a fost de 809 milioane de euro in total, mai mult decat dublu fata de cele 391 de milioane de euro din trimestrul al doilea, potrivit Deloitte. Printre cele mai mari tranzactii: UiPath si Urgent Cargus.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Pesti este clar regina dramei, Fecioarele sunt critice si rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

HOROSCOP. Cele mai rele femei din zodiac. Femeia Pesti este regina dramei, Fecioarele sunt critice si rautacioase

Unde incepe si unde se termina bunatatea sau ce defecte proeminente le fac pe unele native sa fie mai rele decat altele? Iata care sunt cele mai rele femei din zodiac in functie de semnul astrologic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )