Libnet.ro
UNICEF

21:15

Separatoare pe E85. Una dintre cele mai bune vesti din ultima vreme

Adevărul Adevărul,
Separatoare pe E85. Una dintre cele mai bune vesti din ultima vreme

Bat soseaua spre Moldova deja de niste ani buni. Si, asa cum te-ai putea astepta de la cea mai saraca zona din tara, este legata prin relativ) cele mai proaste drumuri facute vreodata. continuă pe Adevărul

Consultant in turism: Sezonul estival 2018, unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani

Sezonul estival 2018 a generat incasari cu pana la 25% mai mari datorita, in principal, voucherelor de vacanta si intensificarii rutelor de zbor intern, dar si intrarii pe piata a unor companii aeriene care conecteaza Europa de mai multe orase din.

Cele mai bune filme horror care baga groaza in tine fara artificii inutile

Multe filme horror se bazeaza pe CGI si jump-scare-uri pentru a impresiona audientele. Daca vrei insa cele mai bune filme horror, care sa te tina incordat si sa te sperie fara sa sara.

A MURIT una dintre cele 221 de femei diagnosticate INCORECT la o cunoscuta clinica internationala

Emma Mhic Mhathuna, una dintre femeile afectate de diagnosticarea gresita la controversa clinica irlandeza CervicalCheck, a murit la varsta de 37 de ani. Mama de cinci copii, aceasta a fost diagnosticata cu.

DIETA. Care sunt combinatiile cele mai bune pentru micul dejun

Chiar daca unii dintre noi nu tinem cont de acest lucru, cea mai importanta masa a zilei ramane micul dejun, intrucat ne ofera o treime din energia necesara pentru intreaga zi. Iata care.

Cele mai bune bancuri cu prosti: Ioane, tu stii ce-i ala un lator?, Nu stiu, Gheorghe, de ce?, Pai a zis fecioru meu sa-i iau un cal cu lator

Prostia a fost intotdeauna un motiv de glume. in orice grup exista acel membru mai putin dotat intelectual, care este tinta tuturor glumelor. Va prezentam mai jos un calup de bancuri pe aceasta tema.

Cele mai bune bancuri despre Stalin. Glumele interzise pentru care oamenii isi pierdeau viata

O multime de bancuri si anecdote cu si despre Iosif Stalin s-au pastrat de-a lungul timpului. Unele relateaza intamplari adevarate din viata celui mai temut lider al Uniunii Sovietice.

Trenurile care vor face o oprire suplimentara la Negreni, unul dintre cele mai vechi targuri din Ardeal

Sase trenuri vor face o oprire suplimentara de joi, 11 octombrie, pana duminica, 14 octombrie, inclusiv in centrul satului Negreni, unde se desfasoara unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania.

Caz socant intr-unul dintre cele mai civilizatestate din lume! Studenta, desfiguratade iubit dintr-unun motiv incredibil

Melissa Gentz, in varsta de 22 e ani, este o studenta din Brazilia, care a fost batuta cu bestialitate de logdnicul ei Eric Bretz, in varsta de 25 de ani. Victima s-a filmat si a postat pe Instagram.

VIDEO Separatoare cu role pe cele mai periculoase drumuri. Vom fi primii din Europa cu sistemul

Cele mai periculoase drumuri nationale vor avea, de anul viitor, separatoare cu role. Este vorba despre DN7, de pe Valea Oltului, dar si de E85, spre Moldova.

5 dintre cele mai smart produse pentru casa si birou care incontestabil fac viata mai usoara

Era multitehnologica inseamna si solutii dintre cele mai ingenioase pentru lucruri care pana acum cateva decenii nici macar nu erau catalogate ca probleme. Intr-un prezent tot mai aglomerat de termene limite si ideea de a face cat mai mult intr-o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )