Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vesti bune pentru bolnavi: Guvernul a decis ce se intampla cu vindecatii de COVID

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru bolnavi: Guvernul a decis ce se intampla cu vindecatii de COVID

Guvernul a prelungit pana la finalul anului masurile speciale luate in domeniul medical in contextul pandemiei. Astfel, vor fi decontate in continuare tratamentele pentru toate persoanele depistate cu COVID-19 pe teritoriul Romaniei. De asemenea, retetele si trimiterile medicale se pot prescrie in continuare online. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru pensionari! PSD a votat majorarea cu 40%. Ce se va intampla acum

Vestile ar putea fi bune pentru pensionari, dar pe termen lung ar putea destabilizat intreaga economie romaneasca. Azi in Parlament s-au votat proiectele de rectificare bugetara. Prin aceste proiecte PSD a fortat mana Guvernului de a majora pensiile cu 40%. Vesti bune pentru pensionari Dupa discutii interminabile, acuzatii si discursuri populiste, astazi PSD a dat .

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Vesti bune pentru bucuresteni! Gabriela Firea a facut anuntul cu putin timp in urma

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe o retea sociala, ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 achizitionate de Primaria Capitalei, au fost puse in circulatie.

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Se intampla de la 1 ianuarie 2020 cu caldura

Ajutorul pentru incalzirea locuintei devine o amintire frumoasa dupa iarna 2020-2021. Astfel, incepand cu aceasta data, ajutorul pentru incalzire va fi inlocuit cu venitul minim de incluziune. Potrivit noilor prevederi legale, suplimentul financiar va trebui solicitat primariei, pentru ca el nu se va mai acorda automat. Vesti proaste pentru o mare parte dintre romani. Ce .

Vesti bune de la FMI: Perspectivele economice sunt mai putin sumbre decat se preconiza initial. Avertisment pentru tarile in curs de dezvoltare

Oficialii FMI vin cu vesti bune despre perspectivele economice in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, scenariile privind economia mondiala s-au imbunatatit comparativ cu perspectivele initiale,.

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul .

Vesti extraordinare pentru romani si pensiile noastre. Gata, se poate din nou!

Guvernul are vesti extraordinare pentru romanii care nu au au avut un contract care sa le aduca o pensie. Astfel, a fost aprobat proiectul de OUG prin care cei care nu indeplinesc conditia stagiului de cotizare pentru a accede la pensia pentru limita de varsta sau anticipata isi pot cumpara vechime. Contributiile restante vor putea fi platite pe o perioada de 6 ani anterioara datei incheierii contractului de asigurare sociala.

Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Vesti proaste au venit pentru Ianis Hagi dupa meciul din play-off-ul Ligii Europa. Internationalul roman a fost lovit din toate partile de presa din Scotia, fara mila, dupa prestatia de joi seara. Ianis Hagi, facut cu ou si cu otet de presa din Scotia dupa meciul Glasgow Rangers- Willem II Ianis Hagi a primit vesti .

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )