Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cine sunt cele trei persoane omorate de acelasi copac in timpul furtunii: Mai aveau 20 de metri pana la iesirea din parc

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cine sunt cele trei persoane omorate de acelasi copac in timpul furtunii: Mai aveau 20 de metri pana la iesirea din parc

Trei dintre cele cinci persoane decedate in urma furtunii de duminica din judetul Timis au murit la Buzias. E vorba de un barbat de un barbat de 73 de ani, concubina sa in varsta de 60 de ani si matusa acesteia, in varsta de 79 de ani. Cei trei au fost la o plimbare in parc. Nenorocirea a avut loc cand cei trei se intorceau acasa. continuă pe Adevărul

Accident grav pe DN 67D. Trei persoane, intre care si seful Politiei Targu-Jiu, au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, pe DN 67D, in zona localitatii Rasovita, intr-un accident in care au fost implicate trei masini. Unul dintre raniti este seful Politiei municipiului Targu-Jiu, Nicolae Negrea, care se afla intr-o masina condusa de o agenta din cadrul Sectiei de Politie Rurala.

Tulcea: Trei persoane au fost ranite intr-un INCENDIU

Trei persoane au fost ranite, in noaptea de luni spre marti, intr-un incendiu care a izbucnit la anexa unei gospodarii din satul tulcean Agighiol, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Accident grav in Gorj ! Trei persoane sunt GRAV ranite (FOTO)

Un accident rutier s-a intamplat sambata in zona localitatii Rasovita, din judetul Gorj, unde trei masini s-au ciocnit pe DN 67 D, potrivit agerpres. ro. Printre raniti se afla si.

Trei persoane au trecut nepasatoare pe langa un batran care avea sa moara. Ce pedepse au primit pentru atitudinea lor

Trei cetateni germani au lasat un batran sa moara si au primit amenzi de 2. 400 de euro si 3. 600 de euro. Barbatul a cazut si s-a lovit de podea in sediul unei banci din orasul Essen, iar.

Politia de frontiera: Trei persoane, arestate pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra

Politia de Frontiera anunta ca trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Trei persoane au murit la Stefan Voda in urma unui accident rutier

Trei tineri au murit, iar unul a fost internat in stare grava la spital in urma unui accident rutier produs duminica, 17 septembrie, in raionul Stefan Voda. Preliminar se cunoaste ca un automobil s-a ciocnit cu un microbuz, iar ca urmare a impactului ambele masini au iesit de pe carosabil.

Seriale noi: care sunt cele mai asteptate premiere ale toamnei

Serialele noi care se anunta pentru aceasta toamna sunt suficient de bune pentru a ne tine cu sufletul la gura. Daca inca nu ai aflat care sunt noutatile, am facut pentru tine o lista cu 10 seriale noi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )