Libnet.ro
UNICEF

18:15

Politia de frontiera: Trei persoane, arestate pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politia de frontiera: Trei persoane, arestate pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra

Politia de Frontiera anunta ca trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. continuă pe Ziarul Bursa

Trei straini au fost arestati preventiv pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, spre Romania

Trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, a anuntat, luni, Garda de Coasta din Constanta.

Accident grav pe DN 67D. Trei persoane, intre care si seful Politiei Targu-Jiu, au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, pe DN 67D, in zona localitatii Rasovita, intr-un accident in care au fost implicate trei masini. Unul dintre raniti este seful Politiei municipiului Targu-Jiu, Nicolae Negrea, care se afla intr-o masina condusa de o agenta din cadrul Sectiei de Politie Rurala.

O explozie extrem de puternica a distrus un apartament in Botosani. Trei persoane au fost grav ranite

Un apartament dintr-un bloc de locuinte din municipiul Botosani a sarit in aer. Explozia a fost atat de puternica incat a lasat fara geamuri institutiile din imprejurimi si a improscat pe o raza de cateva sute de metri cu pietre si resturi metalice. in urma exploziei, trei persoane au fost transportate de urgenta la spital, iar altele 20 au fost evacuate.

Trei persoane au fost ranite, in urma unei explozii intr-un bloc din Botosani. Niciun apartament nu mai poate fi locuit

Trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii intr-un bloc de apartamente din Botosani. Alti 20 de oameni au fost evacuati.

Trei persoane au fost ranite, in urma unei explozii intr-un bloc din Botosani

Trei persoane au fost ranite, vineri, in urma unei explozii intr-un bloc de apartamente din Botosani. Alti 20 de oameni au fost evacuati.

ICCJ judeca contestatiile fostului sef al CNAS si ale altor cinci persoane arestate in dosarul decontarilor ilegale

Magistratii instantei supreme judeca, astazi, contestatiile formulate de fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) Marian Burcea si de alte cinci persoane, fata de decizia de arestare preventiva in dosarul decontarilor ilegale de servicii medicale.

Trei persoane au murit la Stefan Voda in urma unui accident rutier

Trei tineri au murit, iar unul a fost internat in stare grava la spital in urma unui accident rutier produs duminica, 17 septembrie, in raionul Stefan Voda. Preliminar se cunoaste ca un automobil s-a ciocnit cu un microbuz, iar ca urmare a impactului ambele masini au iesit de pe carosabil.

Accident grav in Gorj ! Trei persoane sunt GRAV ranite (FOTO)

Un accident rutier s-a intamplat sambata in zona localitatii Rasovita, din judetul Gorj, unde trei masini s-au ciocnit pe DN 67 D, potrivit agerpres. ro. Printre raniti se afla si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )