Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un oras din California arata ca dupa un atac nuclear. Trump este asteptat in zona, in timp ce bilantul victimelor creste de la o ora la alta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un oras din California arata ca dupa un atac nuclear. Trump este asteptat in zona, in timp ce bilantul victimelor creste de la o ora la alta

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care devasteaza nordul Californiei a crescut brusc la peste 600, iar numarul mortilor a ajuns la 63. Donald Trump urmeaza sa efectueze sambata o vizita la locul incendiilor, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Marea Britanie: Demisii pe banda rulanta din Guvernul May dupa aprobarea acordului privind Brexitul

Val de demisii din Guvernul britanic dupa aprobarea acordului de Brexit cu Uniunea Europeana. Ministrul Muncii si Pensiilor, Esther McVey, si-a anuntat joi demisia, fiind al treilea membru al cabinetului Theresa.

Incendiile uriase din California continua sa faca prapad! Bilantul mortilor a ajuns la 63

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care afecteaza in prezent California a urcat joi la peste 600, a anuntat seriful local, citat de AFP. De asemenea, bilantul celor care si-au pierdut viata in.

Bilantul incendiilor de vegetatie din California se ridica la peste 600 de persoane disparute si 63 de morti

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care afecteaza in prezent California a urcat joi la peste 600, a anuntat seriful local, conform AFP, citat de Agerpres.

Bilantul incendiilor de vegetatie din California a ajuns la 48 de morti

Autoritatile au identificat marti alte sase persoane decedate in orasul Paradise din nordul statului american California, bilantul total al victimelor incendiilor de vegetatie ajungand la 48 de morti, relateaza BBC si Reuters, potrivit Mediafax.

Bilantul celui mai distructiv incendiu din California a ajuns la 56 de victime

Ramasitele a mai mult de opt victime au fost gasite miercuri in orasul Paradise din nordul Californiei si imprejurimi, mistuit de flacari saptamana trecuta, ridicand numarul de morti la 56 in urma incendiului de vegetatie considerat cel mai letal si distructiv in istoria statului.

Cine sunt vedetele care si-au pierdut locuintele in incendiile din California

Violentul incendiu Woolsey a ars resedintele multor celebritati precum cantaretii Neil Young si Miley Cyrus, situate in zona de nord a orasului Los Angeles, sau casa din Malibu a celebrului actor Gerard.

Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie dupa iesirea din UE. Anuntul facut de MAE

Ministerul Afacerilor Externe MAE) saluta agrearea de catre negociatorii Uniunii Europene si ai Marii Britanii a formei finale a textului Acordului de retragere si anunta ce statut vor avea romanii care se afla in Marea Britanie dupa iesirea din.

Liga 1: Situatia din campionatul intern dupa Gaz Metan Medias vs FC Voluntari 2-0 (Rezultate si clasament)

Luni a avut loc ultima partida din etapa a 15-a a campionatului Romaniei. Gaz Metan Medias s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, impotriva celor de la FC Voluntari, si-a pastrat pozitia a cincea din clasament si a marit diferenta fata de urmatoarele clasate la cinci puncte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )