Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Romania a cucerit trofeul pentru cel mai bun cor barbatesc din lume. Este format din teologi cu voci extraordinare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Romania a cucerit trofeul pentru cel mai bun cor barbatesc din lume. Este format din teologi cu voci extraordinare

Corala Armonia, apartinand Arhiepiscopiei Tomisului, este din nou cel mai bun cor barbatesc din lume. Premiul a fost obtinut la Jocurile Mondiale Corale ce se desfasoara la Tshwane 4-14 iulie 2018), in Africa de Sud. continuă pe Adevărul

E CONDAMNAREA momentului: 30 de ani de inchisoare pentru CEL MAI BOGAT om din tara

Eike Batista, fostul cel mai bogat om din Brazilia, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare in urma unor fapte de coruptie. El a fost acuzat ca i-a platit 16,6 milioane de dolari fostului guvernator din Rio de.

VIDEO Arhiepiscopia Tomisului are cel mai bun cor barbatesc din lume. Cum isi apara titlul campionii mondiali en-titre

Romanii care formeaza cel mai bun cor barbatesc din lume, Corala Armonia, se lupta pentru un nou titlu mondial. Competitia are loc la Pretoria, in Africa de Sud.

FRANTA - URUGUAY LIVE STREAM. Cel mai bun atac infrunta cea mai buna aparare ONLINE VIDEO TVR

Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii Novgorod stadionul Nijnii Novgorod, TVR 1, TVR HD), in primul.

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

FRANTA - URUGUAY LIVE la CM 2018. Incisivul atac al Frantei va da piept cu cea mai buna defensiva a turneului, cea a Uruguayului, vineri, de la ora 17,00 ora Romaniei), la Nijnii.

Tomac (PMP): Daddy-Dragea si-a instalat cel mai slab guvern pe care l-a avut Romania vreodata

Daddy-Dragnea si-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut Romania vreodata, a declarat presedintele PMP. Eugen Tomac a mai spus ca europenii nu vor intelege de ce romanii au acceptat.

Genunche Pop face un sondaj in calitate de cetatean al Romaniei. Cel mai certat cu gramatica dintre ministrii pe care i-a avut Romania are o intrebare

Senatorul Liviu Popa genunche, face, pe Facebook, un sondaj de opinie cu privire la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. in calitate de cetatean, cel mai certat cu gramatica dintre ministrii pe.

Romania, tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi 61,93% din totalul locurilor de munca existente) din cauza automatizarii, potrivit documentului Raportul asupra stabilitatii.

CM 2018 Selectionerul Belgiei, dupa victoria cu Brazilia: Sunt omul cel mai mndru de pe Pamnt

Spaniolul Roberto Martinez, selectionerul Belgiei, si-a exprimat satisfactia pentru victoria echipei sale in fata Braziliei 2-1), vineri, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, afirmand ca sunt omul cel mai mandru de pe Pamant.

Leonardo da Vinci: El a fost cel mai creativ geniu din istorie. Ce secrete ne poate nvata?

Creativitatea sa, asemanatoare cu cea a altor mari inovatori, provenea din pozitionarea la intersectia stiintelor umaniste cu tehnologia. Leonardo a jupuit carnea de pe fetele cadavrelor, a desenat muschii care misca buzele si apoi a pictat cel mai memorabil zambet din istorie in Mona Lisa. A explorat matematica opticii, a demonstrat felul in care razele de lumina lovesc corneea si a creat iluzii prin schimbarea perspectivelor in Cina cea de Taina. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

SONDAJ CM 2018: Din sferturile de astazi, cine merita cel mai mult sa mearga mai departe?

Campionatul Mondial de fotbal se apropie de final. in faza sferturilor, echipele ramase si-au aratat deja valoarea. Dintre cele care se vor cofrunta azi, cine crezi ca merita cel mai mult sa mearga mai departe? Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )