Libnet.ro
UNICEF

17:45

E CONDAMNAREA momentului: 30 de ani de inchisoare pentru CEL MAI BOGAT om din tara

B1 B1,
E CONDAMNAREA momentului: 30 de ani de inchisoare pentru CEL MAI BOGAT om din tara

Eike Batista, fostul cel mai bogat om din Brazilia, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare in urma unor fapte de coruptie. El a fost acuzat ca i-a platit 16,6 milioane de dolari fostului guvernator din Rio de. continuă pe B1

Animatie grafica. Explicatia pentru cel mai negru iunie din ultimii 49 de ani n Romnia

Tara noastra a fost prinsa intr-un nou blocaj atmosferic, explica ingrijorati meteorologii pentru ca am trecut prin acest episod ploios imediat dupa cel care ne-a adus canicula.

Fostul magnat al petrolului Eike Batista, condamnat la 30 de ani de nchisoare pentru coruptie

Eike Batista, care a fost candva cel mai bogat om din Brazilia si in top 10 cei mai bogati din lume, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare pentru ca l-a mituit pe fostul guvernator al al statului Rio de Janeiro, scrie Reuters.

Albanez condamnat in Romania la peste sase ani de inchisoare pentru trafic de droguri de mare risc

Un albanez in varsta de 28 de ani, care a locuit cateva luni intr-o comuna din Gorj, a fost condamnat la sase ani si trei luni de inchisoare pentru trafic de droguri.

Leonardo da Vinci: El a fost cel mai creativ geniu din istorie. Ce secrete ne poate nvata?

Creativitatea sa, asemanatoare cu cea a altor mari inovatori, provenea din pozitionarea la intersectia stiintelor umaniste cu tehnologia. Leonardo a jupuit carnea de pe fetele cadavrelor, a desenat muschii care misca buzele si apoi a pictat cel mai memorabil zambet din istorie in Mona Lisa. A explorat matematica opticii, a demonstrat felul in care razele de lumina lovesc corneea si a creat iluzii prin schimbarea perspectivelor in Cina cea de Taina. Comanda cartea la GiftBooks. ro! Poti obtine transport GRATUIT! Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

12 ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Taraclia, soldat cu patru victime

Soferul care, in toamna anului trecut, a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier in Taraclia, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Barbatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani, transmite IPN.

FMI: Cota dolarului in rezervele valutare internationale, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Cota dolarului in rezervele valutare internationale raportate Fondului Monetar International FMI) a scazut in primul trimestru din 2018, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in timp ce ponderea yuanului, a euro si a lirei sterline a crescut, arata cele mai recente date ale FMI, transmite Reuters, conform Agerpres.

Honor 10 GT este cel mai sprinten telefon Huawei

Honor 10 GT este cel mai recent smartphone al celor de la Huawei si unul care s-ar putea sa-ti surada, daca esti suficient de norocos incat sa pui mana pe el. Sub brandul independent Honor, Huawei a lansat o serie stufoasa de aparate in ultimii ani. Cele mai multe dintre ele au fost dedicate segmentelor [].

PREMIERA in astronomie: Cel mai puternic telescop construit vreodata a surprins momentul in care se naste o noua planeta (VIDEO)

Oamenii de stiinta au folosit cel mai puternic telescop construit vreodata pentru a arunca o privire in adancurile universului si pentru a asista la nasterea unei noi planete. Lumea nou-nascuta, despre care.

Cati bani ar fi primit concurentii de la Exatlon si cine a fost cel mai scump

Reality show-ul Exatlon a adus audiente uriase postului Kanal D si venituri bune concurentilor. in mod evident, faimosii au avut un avantaj in fata razboinicilor, iar cei care au rezistat cel mai mult in Republica Dominicana au fost cei mai castigati.

HOROSCOP. Barbatii din zodiac care au cel mai frumos caracter

Iata care sunt barbatii din zodiac cu cel mai frumos caracter. Balanta Barbatul Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si echilibrului. Este rafinat, un amestec interesant de.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )