Libnet.ro
UNICEF

21:15

De vineri, cursuri exclusiv online in scolile in care sunt sectii de votare

Adevărul Adevărul,
De vineri, cursuri exclusiv online in scolile in care sunt sectii de votare

Activitatea didactica ce presupune prezenta fizica a elevilor si a cadrelor didactice in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor locale va fi suspendata incepand de vineri, pana marti, 29 septembrie, inclusiv, cursurile urmand sa se desfasoare doar online. continuă pe Adevărul

Copiii din 10 scoli desfasoara cursuri exclusiv online

Inspectoratul Scolar Judetean Calarasi monitorizeaza dinamica scenariilor de functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar, aceasta fiind influentata de evolutia situatiei epidemiologice din judet. Pana in prezent, 10 scoli au trecut in scenariul rosu, adica desfasoara ore exclusiv online.

Elevii si profesorii din scolile in care se voteaza, cursuri exclusiv online pana marti. Parintii nu pot avea libere platite pentru aceste zile

Incepand de vineri si pana marti inclusiv, elevii si profesorii din scolile in care au fost amenajate sectii de votare sustin cursurile exclusive online, similar scenariului rosu. Parintii insa nu pot cere libere platite de la serviciu, pe baza OUG 147, pentru a sta cu copiii in aceste trei zile.

VALCEA: 11 scoli incep cursurile exclusiv online, din pricina inmultirii cazurilor de covid printre elevi

Elevii din 11 unitati de invatamant din judetul Valcea vor face, incepand de luni, cursuri exclusiv online, dupa ce numarul de imbolnaviri cu SARS-CoV-2 a crescut in localitatile in care respectivele unitati scolare sunt situate. in alte scoli, 12 clase si o grupa de gradinita au activitatea suspendata pe o perioada de 14 zile ca urmare a aparitiei unor cazuri de COVID-19 la profesori sau elevi, scrie News.

E oficial! Orele se muta online! Care sunt unitatile de invatamant unde elevii vor face orele de acasa in vederea alegerilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis ca, in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din anul 2020, activitatile didactice sa se desfasoare in sistem on-line.

Horoscop vineri 25 septembrie 2020. Zodia care are probleme la locul de munca

Dupa ce au consultat astrele, astrologii au aflat ce se va intampla cu zodiile in perioada urmatoare. Horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie aduce tensiuni in afaceri, dar si situatii dificile din punct de vedere sentimental. Horoscop vineri, 25 septembrie 2020 Astrele vin cu o avertizare pentru o zodie care ar putea face greseli care .

Scolile din Bucuresti care sunt sectii de votare vor face cursuri online, de maine

Intre 24 si 29 septembrie, scolile si gradinitele de stat din Bucuresti isi vor desfasura cursurile in regim online. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Nicusor Dan: Problemele bucurestenilor vin din coruptie, din incompetenta si interesele gastii Firea - Pandele Care sunt solutiile (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a facut un scurt bilant al mandatului Gabrielei Firea la PMB si a rezumat solutiile cu care vine el pentru a rezolva gravele probleme ale Bucurestiului.

Noutati in FIFA 21: care sunt cluburile, ligile de fotbal si stadioanele disponibile

Pentru ca urmeaza sa fie lansat unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru fanii inraiti ai fotbalului, EA prezinta detaliile dinFIFA 21 care te vor face sa vrei jocul. Anul acesta, FIFA.

Europa are o problema: felul in care sunt tratati nomazii

Inegalitatile se fac simtite in continuare in Uniunea Europeana, pe diverse paliere, in ciuda eforturilor pe care le fac autoritatile. Speranta de viata a persoanelor nomade din Europa de Vest este cu zece ani mai mica decat a populatiei generale, indica o ancheta la nivel european, care scoate la lumina saracia si inegalitatile frapante de care sufera aceste minoritati din tarile bogate ale blocului comunitar.

Cati romani vindecati de COVID-19 au donat plasma, care sunt orasele cu cei mai multi si orasele cu cei mai putini donatori: Media donatorilor este sub 1%, in timp ce media europeana e 7%

Sub 1% dintre romanii vindecati pana acum de COVID-19 au donat plasma ce poate fi folosita la tratarea pacientilor infectati, in timp de media europeana este de 7%. Debirocratizarea metodologiei de colectare a plasmei a dus insa la cresterea de peste 3 ori a numarului de proceduri de plasmafereza donare de plasma) in perioada 11 august - 15 septembrie, arata datele facute publice de Florin Hozoc, CEO al Besmax Pharma Distribution, compania care a donat statului roman singurele 18 aparate de plasmafereza disponibile in tara noastra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )